ГЕРБ правят отчаяни опити да останат някак на власт, но по всичко личи, че вече не са нужни на никой

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гледаме Бойко се похвалил, че Холандия ни пускали в Шенген, шега голяма.

Ще ни пуснат само ако изпълним още мерки или по – друг начин казано, много имаме желание да сте в Шенген, но точно сега не ни се иска.

Но пък при всички положения в България идват избори и този път ще са наистина сериозни, в политиката има няколко ниши и който ги заеме в следващите десет години няма да мръдне от властта.

Герб правят отчаяни опити да останат някак на власт, но по всичко личи, че вече не са нужни на никой, а и както се казва две петилетки във властта им стигат да идват следващите. И тук някъде се появява проекта на Слави Трифонов, който до преди една година, по никакъв начин нямаше да става политически, но уви някои хора много бързо забравиха какво точно обещаваха.

Сега да погледнем и кастинга, алоооо Слави, ми то няма нито един в този кастинг, който работи за Референдума или ти вече я затвори тази страница и ще си говорим с успелите българи в чужбина как ще спасяваме България интересно ни е как точно едни хора, които и пръста не си мръднаха за Референдума как изведнъж се сетиха, че могат да участват в кастинга за политици и кой точно ги отся тези кандидати и как точно ти ще ни убедиш, че една политическа партия, може да промени нещо.

Интересно нали? Само че тези въпроси, какво точно правеха по време на Референдума хората от чужбина ги няма в кастинга, но има въпроси от типа за образование, наука, икономика – колко сладко и колко проницателно, няма да се занимаваме вече с Референдума ще правим партия.

Да де идат избори нишите са няколко, няма дясно, няма патриоти като нищо ще влезеш в Парламента и после и ти като Волен Сидеров ще ни обясняваш години наред, че нямаш шанса, защото нямаш властта, но пък филма вече го гледахме и други пак бяха лошите в него, за Волен обясняваме, че той много обичаше да е лош, докато размахва златният си пръст.

Така че нищо ново не очакваме от тебе, както не очакваме и нищо ново от професора на Бойко Борисов, Божидар Димитров, който пък щял да работи с тебе и интересно, защо ли не излизаш и не го отричаш, да не би да наредихте картите вече?

Не питаме за друго, а защото го дължиш на хората, които гласуваха, не за тебе г-н Слави Трифонов, гласуваха за Референдума, гласуваха за промяната, гласуваха защото очакваха нещо да се промени, но тези хора не гласуваха за тебе и надали биха гласували за някакъв твой политически проект на избори, ако не вярваш звънни на Бареков, той ще ти обясни, че с българите от чужбина никой няма шанс да прави политика в България, защото и той като царя се провали по този начин, когато започна да събира едни юпита да ни обясняват какво и как имало по света.

Но народа вече не се вързва и ако не го осъзнаеш сега, шанса ти на избори граничи с нула, защото когато направиш партия ще трябва да си платиш и застъпниците и кампанията и офисите по градовете и всичко останало, номера дайте да направим нещо на доброволни начала, вече няма да мине това свърши ако не си разбрал.

Тук някъде трябва да споменем и всички онези никому неизвестни малки партийки, които в този момент кроят планове как да излязат и с кой на следващите избори и очакват офертите на големите за да вземат от гласовете на другите, нямате шанс отсега ви го казваме, да сте си наясно, защото номера гласувайте за нас, ние ще спасим България вече се изтърка, хората искат друго, но както се вижда на политическият небосклон това другото го няма. Така че картите са раздадени вече идват избори и резултата пак ще е същият- някой ще играе патерица на другите, а ще има промяна само в имената на хората, но не и в политиките на България…

Така че мили хора мислете, но пък за какво ви е да мислите нали тези които избираме на избори така или иначе се набират от партии, така че каквото и да ви предложат не гласувайте – това май остана единственото решение 100% бойкот на всички избори до дупка, докато се усетят всички с мераци за власт, че никой вече не им вярва.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар