ГЕРБ принуди Общински служители да облекат тениски с лика на Бойко Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте добре лицата на тези клетници. Днес в подобно окаяно робско състояние на духа са 30 % от българите – онези 30 %, които декларират или крият, че и на тези избори ще гласуват за ГЕРБ.

 

Гледайте и си правете сметката как ще гласувате, защото утре Хунтата и вас, и децата ви ще нареди до тях в новото ви качество на жалки, неграмотни, озлочестени, оскотели и безропотни роби без претенции, идеали и мечти. Тези го правят зарад едното работно място и още по-мижавата заплата.

 

Вижте ги добре. Това са работниците и служителите от общинска фирма БКС – гр. Стамболийски. Това са хората, които събират сметта, копаят градинки и озеленяват. Шефовете им от Общината са им раздали тениски с лика на „Бащицата“ и са ги задължили да се снимат с тях. Че инак, дойдат ли „комунистите“, ще останат без работа. Снимката беше разпространена от активисти на ПП „Възраждане“.

Длъжни сме да информираме служителите в община Стамболийски и най-вече техните шефове, че според изборния закон в частта му „Забрани за предизборна агитация“ чл. 182. гласи: (1) Не се допуска предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 % държавно или общинско участие в капитала.
(2) Лицата на изборна длъжност в синдикалните и работодателските организации не може да провеждат предизборна агитация на работните си места.
(3) Забранява се използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.

Разбрахте ли господа престъпници, любители на хунти, вождове и фашизъм… И махнете снимките на Българоубиеца от сметоизвозващите си камиони, както и от фоайето на община „Стамболийски“, бе, безсрамници такива. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар