ГЕРБ РЕПРЕСИЯ! Един арестуван на протеста пред столична община срещу Йорданка Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жители на столицата се събраха на протест пред Столична община.

Една от причините за недоволството им е качеството на ремонтите в центъра на града. Реконструкцията на ул. ”Граф Игнатиев”, както и новият облик на градината пред църквата ”Свети Седмочисленици” предизвикаха негативни реакции в социалните мрежи, където беше организиран и протеста.

Напрежението на ул.”Московска” 33 се покачи, когато един от протестиращите беше задържан при опит да влезе в сградата на общината.

Той беше отведен в един от полицейските автомобили. А други протестиращи се опитаха да спрат полицаите да отведат задържания.

“Тук съм като гражданин, защото това, което виждаме вече 12 години откакто управлява Йорданка Фандъкова води след себе си много некачествено свършени ремонти, в които са вложени огромно количество публични средства”, коментира Георги Илиев от „Да, България”.

Като пример за недобре изпълнени ремонти той посочи още ремонта пред НДК, бул. „Дондуков” , бул. „България”, бул. „Цариградско шосе”, кестените на бул. „Патриарх Евтимий”, които бяха изсечени.

Гражданите настояват за оставка на кмета Йорданка Фандъкова и за непрекъснат контрол на целия инвестиционен и строителен процес в София. Недоволството им прерасна и в гневни изблици и беше разбита оградата на строителния обект до общината.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар