Герб решиха: Допълнително по 100 лева на час за депутатите за извънредни заседания

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатите ще получават по 100 лева на час, когато заседанията им продължават извънредно след краят на работният им ден. Това е заложено в новият бюджет на Парламента и вече одобрено от всички политически сили с представители в сградата на Народното събрание, според запознати това предложение е дошло лично от госпожа

Цвета Караянчева, която го обосновала, че с извънредните заседания понякога до полунощ много от депутатите се демотивирали да идват на следващият ден на работа в парламента и така заплатите им в краят на месеца ставали по – малки, което пък не било честно предвид отговорната работа, която вършели като народни избраници.

Според нея още, когато се е обсъждала идеята и, всички са и казали, че така е правилно и това трябва да се заложи на 100% в бюджета и правилника за работа на парламента.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/100.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Герб решиха: Допълнително по 100 лева на час за депутатите за извънредни заседания

  • По СТО ЛЕВА НА ЧАС ?????????? Защо спиш, народе????? Тези трябва незабавно да ги изгоним с ритници от политиката изобщо !!!!!!! Е, то бива наглост, ама това вече надминава всякакви граници !!!!!!!!!

Вашият коментар