ГЕРБ са толкова нагли и безкруполни, че крадат пари и от съня на децата ни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес голямата новина е, че се краде и от съня – от съня на децата.

От МОН съобщиха, че Управлението, дето отговаряло за отдиха и спорта на учениците, окрало едни осем милиона лева. Водели само на книга децата и вземали парите. Децата уж лагерували, спали и почивали в базите, а всичко било наужким. Не че България не е Страната на дълбокия сън, но това си е направо кошмар.

След кражбите от съня на децата следващата стъпка е да се краде от кърмата на бебетата, от пелените им за повиване и от бибероните им, ако може.

Този свят се е побъркал, откачил е напълно. Крадат от оръжия и смърт, от ток и газ, от банки, от бабички и старци, от сираци и болни, крадат от достойнството ни, от сърцата и бъбреците също крадат.

Към каквото и да посегнеш – него го няма – откраднато.

Гледам ги тия невинни заподозрени – ръцете им не са по-дълги от човешките, а много крадат. И крият откраднатото в офшорни зони, в офшорни мазета, трезори и джобове и най-вече в офшорни чекмеджета. Не се наядоха и не се напиха, не се наситиха на сласт и разврат, на перверзии и болни фантазии.

Обиколиха цялата земя с краденето си и накрая допряха до ученическите бази, до детските сънища и почивка.

Крадат от съня, а ни дават приспивателни.
У нас най-разпространените марки приспивателни са Съдебна реформа, Избори през половин час, Иновации, Ценности, Нови проекти и други такива хубави лекарства. Но над всичко блести универсалното приспивателно Компетентни органи. Като чуя Компетентни органи, и заспивам поне за сто години.

Николай Милчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар