ГЕРБ се самоубиха – „Три морета“ е инициатива на САЩ, а те попречиха на Радев да я подкрепи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С вчерашната милиционерска акция срещу Президента, ГЕРБ по същество се самоубиха.

Инициативата „Три морета“, е инициатива на САЩ. Т.е. на „най-големия началник“. България трябваше да иде там, да засвидетелства, че сме солидни русофоби, съюзници срещу „руската заплаха“, както и да внесе 20 милиона долара във фонда на проекта.

Вместо това, правителството осуети присъствието на Президента като пусна абсолютно недоказан слух, че може да е заразен с корона-вирус. Радев има 2 теста от последната седмица, като единият е точно преди да замине за Естония – именно от уважение към естонската страна.

Но тъпоумните Гешево-Бойкови милиционери това могат да измислят – за да постигнат вътрешнополитическа цел, те удариха „балтия“ на доста сериозен американски проект. Не че присъствието на България е най-важното. Там основен двигател са Полша и Прибалтика. Но присъствието на България е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, по нареждане на Майк Помпео. Който лично организира този проект.

Мислехме Цветан Цветанов за връх на глупостта в ГЕРБ, но се оказа, че дълбоко сме грешали. Ако той беше там, никога нямаше да допусне подобен гаф. Нещо повече – дори Радев да бе наистина заразен, това щеше да се пази в тайна. Цветанов поне добре разбира интересите на Големия брат.

След тази подсечка, е въпрос на доста кратко време САЩ да се разправят с предателя Бойко, и свитата му от тъпоумни ченгета и мутри, начело с главния прокурор, дето не само не е учил право, но явно не е учил и за приемния изпит по история…

Затова и още вчера на Боко се е обадил треторазряден чиновник в министерството на екологията на САЩ, за да обсъдят въпроса за „Три морета“. Кийт Крач – заместник-секретар, което е от нивото на наш заместник-министър. И му е натрил канчето.

Може би ГЕРБ разчитат на Байдън, и залагат на него вече в САЩ. Но очевидно им липсва мозък и в това. Във външната политика, Америка не прави остри завои, и „Три морета“ – като проект срещу Русия и Китай, няма да бъде изоставен от Демократите…

Така че, както пее протестът – „Борисов, чао, чао, чао…  “

Добри Божилов, „Коментари“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар