ГЕРБ, спрете извратената Истанбулската конвенция или ще горите в ада и за това!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дами и господа, герберастко педерастки соросоидни политици, тъпи ли сте, хванати за оная ви работа ли сте, че не разбирате, че народа е против изродската античовешка и антиприродна третополова Истанбулска конвенция? Не усещате ли, че в момента, в който я ратифицирате, то сте пътници? Не разбирате ли, че народът ще ви помете заради вашата извращенящина?

Дами и господа от третополовата хомосексуална групировка ГЕРБ, спрете да лъжете, че ратификацията на отвратителната долнопробна конвенция няма да доведе до промени в Конституцията на България и законите, за да се въведе идиотския „социален пол“, да се легализират еднополовите бракове, да се установи диктатура на третополовите, на хомосексуалистите, над нормалните, да се въведе педерастко обучение в детските градини и училищата. Не лъжете, защото вече има достатъчно информация, че задкулистно готвите промените.

Дами и господа от хомо дружинка ГЕРБ, не се правете, че не знаете за какво иде реч в цялата тая гнусна конвенция, защото педерастките джендърски НПО-та вече ви демаскираха, гръмко обявявайки, че вече са готови законодателните промени, които ще бъдат наложени с ратификацията на Истанбулската конвенция.

Спрете да лъжете наглеци долнопробни и ако сте мъже и жени с чест и достойнство, а не изродски третополови мекотели, отхвърлете тази гнусна конвенция. Стига сте ни натрапвали идиотизмите на откачени идиоти, които като няма с какво да се проявят в обществото, се изпедерастяват.

Спрете Истанбулската конвенция или ще горите в ада.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар