ГЕРБ събу гащи пред Истанбул!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дълговете на Главното мюфтийство ,които са повече от 8 милиона, получиха отсрочка за 10 години. Депутатите приеха на второ четене днес спорните промени в Закона за вероизповеданията.

Турция се е намесила в поправките в Закона за вероизповеданията, приет на второ четене днес в парламента. Това призна външният министър на Турция Мевлют Чавушоуглу, цитиран от Анадолската агенция.

Внимателно вникнете: това не е разсрочване на дълга, когато се сключва договор и се упоменават на какъв период какви вноски да се правят, а просто ОТСРОЧКА за десет години. Точно обаче след десет години дългът влиза в зоната на държавните опрощавания.

Ето, това е моралът на герберските депутати. Те ни натрапват фалшивият мотив , че така ще се прекрати влиянието от турския Динает/ министерството на вероизповеданията/.

От Мюфтийството признават, че получават по 2 млн. лена на година оттам. И няма да престанат да ги получават.

А отсрочката се прави, за да може мюфтийството да приеме държавната муфта – 15 милиона субсидия, заделени от нашите данъци!

Така е, ще издържаме попове, мюфтии и имами, а в болниците ще умират от липса на лекарства и апаратура, няма детски градини, старческите домове са жалки приюти, по селата вече няма и аптеки……

Стефан Северин

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар