ГЕРБ с а поголовна сеч край изворите на Камчия – оставя язовира без вода

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Вчера гледам по телевизията коментират празния язовир Камчия. Но не казват, че около изворите на Камчия се сече като за последно . Секат се букови гори – точно тези, от които най-много зависи да има вода. Луда Камчия е почти пресъхнала – нещо, което никога не се е случвало, дори и в най-сухите години.” Това пише Николай Димитров в социалната мрежа Facebook.

 

“Снимката е направена в село Нейково, община Котел. Всеки ден през селото минават по няколко такива огромни камиона. Тези са натоварени с дърва за огрев (бук и воден габър), но има и по няколко с огромни букови трупи – вековни букови дървета, които вече няма да събират водата, за да има река…

Отделно от това, тези тежки и претоварени камиони тотално разбиха и без това лошия път. Общината няма пари за пътищата, но не съм чул да взема някакви мерки – примерно, да забрани такива тежки камиони да минават по общинските пътища или да взема някаква компенсационна такса. Излиза така, че някой прави пари на гърба на общината, респ. на гърба на жителите на общината”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар