ГЕРБ унищожение! Села с по двадесет жители буквално ще бъдат заличавани

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Поредната лудост на Герб в България е на път да затрие множество села с по двадесет жители. Все още не е ясно, кой е дал идеята за това, но е ясно едно от Герб обмислят жителите на селата с до двадесет човека да бъдат буквално изселени в някой от градовете наблизо, за да се спестят разходи, както за автобуси, така и за поддържане на инфраструктурата.
Постоянното оплакване на старите хора в селата, разхождането на линейки, липсата на аптеки и магазини, са принудили управляващите да помислят за драстични мерки, за да се опази живота на старите хора в селата на България. Според онова което подготвят е тези хора в селата в които живеят до двадесет човека да бъдат преместени в общински жилища в близките градове, а аргумента е че и най – често именно такива хора стават жертва на грабежи от страна на криминалният контингент и се харчат огромни парични ресурси в последствие от МВР, да се разкриват престъпленията от такъв характер.
Много хора коментират мярката като брутална, но според корифеите на Герб това е единственият начин да се помисли за старите хора в България, които са зарязани буквално от децата им които са в чужбина или столицата на страната и са оставени да се оправят сами. Все пак в големите градове, за тези хора ще е по-лесно да получават както медицинска помощ така и сигурност. Все още не е ясно какво ще стане с имотите на тези, които ще бъдат изселени от селата, но според онова, което се подготвя от Герб, къщите спокойно може да се от ремонтират, а в някои от селата да се построят бежански лагери в които при нужда да се настаняват бежанци.
Припомняме, че само за миналата година след избиването на дребният рогат добитък в Ямболско няколко села бяха напуснати от множество хора, защото им беше отнет поминъка. Същото се очаква да се случи и сега след избиването на свинете в задните дворове на хората, по младите от тях да вземат окончателно решение да емигрират в чужбина да търсят по-добро място за живот.
Не трябва да се забравя и че за всеки заселен в България мигрант правителството ще получава огромна финансова помощ от ЕС, нещо което ще носи доход на страната, докато явно всички стари хора в селата са в тежест и са последната пречка България да бъде превърната в буферна зона.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар