ГЕРБ = Фандъкова = ПИК

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

🤬Спомняте ли си грозната атака на кафявите от ПИК срещу един от кандидатите за кмет на София през 2019 г.? Тогава Йорданка Фандъкова излезе с позиция, осъждайки този гнусен компромат и сърцераздирателно ни съобщи, че „има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани“ и допълни изтърканото „казвам го като човек и жена“.

 

💲До ден-днешен тази помийна яма и неприкрит официоз на ГЕРБ продължава да бълва материали за „спасителя Бойко“, който щял да „сбъдне всички мечти на софиянци“. А самата групировка ГЕРБ, чийто заместник-председател е Фандъкова, е платила 30 000 лв. за предизборна реклама на същата тази „медия“. Явно същата тази „човек и жена“ вече е минала границите, които никога не биваше да се прекрачват. Като част от най-тясното ръководство на „партията“ за нея няма проблем да се налеят 30 000 лв., изцяло публични пари от партийната субсидия, в тази противна клоака.

🤥12 години зад фасадата на загрижена учителка с кротък глас, Фандъкова раздава милиарди, които потъват най-често в приближени до ГЕРБ фирми. Обезобрази София с некачествените ремонти, с презастрояването, с бездействието си, с неангажираността си. Тя непрекъснато лъже софиянци, а предизборните ѝ обещания все се оказват пълен фарс. Обградена е с послушни и неспособни партийни калинки, които ръсят провал след провал и блокират развитието на София, въпреки профуканите милиарди.

🛑Затова и не бива да ни изненадва фактът, че Фандъкова се преобръща като фурнаджийска лопата спрямо ситуацията. Тя разчита именно на тази долнопробна пропаганда, която да ни внушава колко прекрасно се справя ГЕРБ, докато нейната „медия“ ръси ежечасно възможно най-гнусните компромати срещу опонентите на групировката ГЕРБ.

✊На мен ми писна да ни правят на идиоти. На всички ни е ясно на какъв хал са докарани и България и София. Призовавам всички – в неделя гласувайте масово и свободно!

Борис Бонев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар