ГЕРБ цензура! МВР спря немска телевизия да снима протеста край Крушаре

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Повече от един час оператори и журналист на немската телевизия ARD седят на един от подстъпите на село Крушаре и не са допускани да стигнат до блокадата на местните фермери, защото пътя бил затворен от протестиращи.

Според МВР колата с журналиста и оператора на ARD не могат да слязат от магистрала “Тракия” на отбивката за Сливен при Ямбол, защото пътя е блокиран в село Крушаре и тази отсечка е затворена за движение.

Както се казва Параграф 22, онези които отиват да снимат протестиращите в Крушаре, не се допускат от МВР да стигнат до тях, защото протестиращите са блокирали пътя няколко километра по нататък в посока Сливен и отсечката като цяло е затворена за движение от МВР. Въпреки показаните журналистически карти и обясненията на журналистите, че искат да стигнат именно до блокадата от МВР са непреклонни, че по тази отсечка не може да се придвижват автомобили, защото заради протеста на свиневъдите от село Крушаре и техните подръжници, тя е затворена за движение.
Дали все пак от немската телевизия ARD ще стигнат до протеста все още не е ясно, но според информацията ни автомобила им вече се е отправил по друг маршрут към Сливен, откъдето ще пробва да влезе в Крушаре.
Припомняме, че за екипа на немската телевизия се разбра още вчера, когато в социалните мрежи хората бяха призовани да отидат в селло Крушаре и да разкажат пред немската телевизия всички истини за България и управллението на Бойко Бориосов.
Очаквайте подробности.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_820.html?m=1

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар