ГЕРБ ШАШНАТИ ОТ ОБВИНЕНИЯТА И ВЪПРОСИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ – СПОРЕД ТЯХ СИ БИЛ ЗАГУБИЛ РАЗСЪДЪКА

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Герб са в паника и не знаят как да реагират на въпросите, които Румен Радев постави днес на Бойко Борисов публично след изявленията на последният, че в екипа на президентът имало човек на Пеевски.

Странно или не, но Бойко Борисов този път сам се хвана в капана на своето его и понеже протежетата на Герб, явно не са очаквали реакция от президентството в момента са в паника.

Наш източник ни довери, че да гаси пожара се е заел лично Цветан Цветанов, който до няколко часа, ще обиколи всички студия, за да предлага на президента да се прегледа при психиатър.

Също така другите две остриета Тома Биков и Цвета Караянчева ще бъдат употребени и макар да знаят, че народа ще ги намрази още повече ще отворят нов фронт на нападки към Румен Радев, как лобира и играе за Русия в България. Като постоянно ще се изтъква, че е президент избран с гласовете на червените бабички.

От медиите на Делян Пеевски, който наистина всяка събота сутрин около десет часа е в Банкя в къщата на Бойко Борисов и това го знаят всички в НСО и могат да го потвърдят, готвят медийна атака срещу президента и жена му, като ще се акцентира с близостта и със семейството на Соломон Паси и как Румен Радев искал партия на бивши царисти пак да поеме управлението на България в коалиция с БСП.

Войната между институциите е факт, а въпрос на време е народа да подкрепи едната страна и както се вижда от реакциите в мрежата президентската институция ще получи огромна подкрепа от хората, ако сериозно се заеме да разкара крадливата Герб шайка и консорциума от фирми около депутата който не ходи на работа Делян Пеевски.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар