Германска телевизия показа шокиращи кадри за експлоатация на българи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Филм на САТ 1 разказва за лоши условия на живот и работа

 

Разследване, тясно свързано с нашата страна, разбуни духовете в Германия. Филм на телевизия „САТ 1” разкри ужасяващия живот и нечовешки условия на работа на българи в кланиците в страната. Филмът е сниман и със скрита камера от българска репортерка, която се представя като Милена.

„Това бяха най-ужасните дни в моя живот”, казва Милена след няколко дни на труд в месокомбината. Българката кандидатства за работа в кланицата. Влиза със скрита камера. „О, Боже, навсякъде ме боли!”, споделя тя.

Така за първи път журналисти от немската телевизия „САТ 1” успяват да документират какво се случва зад стените на сградата. „Момичетата работят първо във фабриката, а после отиват да доработват и там в гаража”, заявява охраната на кланицата.Собственик на предприятието е милиардерът Клеменс Тьонис. За него работят над 16 хиляди души. Само за година месокомбинатът е с печалба над 7 милиарда лева.

Ниски заплати, мизерни условия на живот, проституция. Изключение или правило е това в живота на българите в Германия – коментар екипът ни потърси от Тома Розов, който преди години е работил в една от големите кланици в страната. Днес той е общински съветник от ХДС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар