Героят за Ливърпул изригна в социалните мрежи – Футбол свят – Англия

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Халфът на Ливърпул – Луис Диас, излезе с изявление относно ситуацията с отвличането на баща му в Колумбия часове след като спаси мърсисайдци от загуба срещу Лутън. Колумбиецът влезе като резерва и изравни в добавеното време на мача, завършил 1:1.

 Родителите на 26-годишният футболист бяха отвлечени в нощта на 29 октомври. Майката на Диас бе спасена почти веднага, но баща му все още е в плен. По-късно бе съобщено, че бунтовниците от от Националната освободителна армия АLN на Колумбия са отговорни за отвличането на баща му.


 

„Сега не говори футболистът. Сега говори Лучо Диас, син на Луис Мануел Диас, Мане, баща ми, трудолюбив човек, стълбът на семейството… сега е отвлечен. Моля ALN да освободи баща ми възможно най-скоро. Моля и международните асоциации да работят по това, за да гарантират свободата му. С всяка секунда, с всяка минута се тревожим все повече и повече. Нямам думи, за да опиша ужасните чувства, които изпитва семейството ми и това няма да мине, докато той не се прибере у дома.

 

Умолявам ви да освободите баща ми веднага, като уважавате неговата честност. Искам да благодаря на всички колумбийци, както и на международната общност за подкрепата“, написа футболистът в  социалните медии.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар