Гешев намери “теле” под “вола”: Радев назначил Деси за PR на Военно-въздушните сили! Това е “държавната измяна”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Иван Гешев предизвика неописуем скандал със “записи”, които уличавали президента в престъпление.
Всъщност, в записите, само в първия разговор присъства (евентуално) президентът, и основното, което казва е: “Знам ги тия работи, пълни глупости”.

Става дума за разследване на назначаването на Десислава Радева (тогава още не му е съпруга) за PR на ВВС.

Подобно нещо в никой случай не е престъпление. В най-лошия случай (ако има изобщо нарушение), има нарушаване на трудовото законодателство, свързано с назначаването на хора. Пълен абсурд е за 1 назначен служител да се отваря разследване срещу президента.
Всъщност, няма причини да се отваря дори срещу друг работодател. Това най-много е за глоба от инспекцията по труда.
Докато обаче измисля компромати срещу Радев, Гешев сам се накваси, без да се усеща. Защото е глупав, защото не познава дори хората, които са описани.
Супер интересно е споменаването на лицето “Налбантов” в записите. Това очевидно е Илия Налбантов – дългогодишен служител в МО. От разговора става ясно, че той е момчето за “мръсни поръчки” на Бойко, и той притиска президента с това бутафорно разследване.
Но кой е Илия Налбантов?

Това е меко казано, един психично болен човек, който по неясни причини не е пратен да се лекува. Агент на ДС, който по времето на социализма се е занимавал с… търсенето на извънземни. И също – със “специални военни разработки”, включващи “магия за спирането на работа на танкови двигатели”.

Това изобщо не е майтап, преди години самият той го каза по телевизията. Били разработени специални “психотронни” оръжия, които обезоръжавали танковете.

По-късно, Налбантов е близък до психо-десните и е началник на кабинета на злополучния Николай Ненчев, който беше в конфликт с Радев като шеф на ВВС. Припомняме, заради безумията на Ненчев, Радев дори подава оставка като генерал, и я оттегли след молби и убеждавания от Бойко Борисов.
Сега Налбантов – острие срещу Радев…
Другите два разговора не включват Радев, а са между хора, които го познават. От тях не може да произтече каквато и да била вина на президента. Иначе – би следвало разговорите между “двете каки”, в които се говори за далавери на Бойко Борисов, също да му вменят вина. Съвсем отделно – в тези разговори отново НЯМА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО. Отново се обсъжда назначаването на Десислава Радева, както и какви “квартирни” е ползвала. Пълни глупости.
В най-лошия случай, става дума за дребно административно нарушение. Ако изобщо има такова.
В крайна сметка – Гешев избълва един безсмислен компромат, но компрометира себе си с името на “Налбантов”, което е пропуснал да “забели”. Ако знаеше на какви пачи яйца се натриса, щеше да го заличи.
Но тя глупостта не прощава.
4udoslav
Всички документи са тук:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар