Гешев, не сме те забравили!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БОЕЦ внесохме допълнителен материал към сигнала ни срещу Бойко Борисов за злоупотребата с власт и разхищение на публични средства при полета до Загреб на частно-партийна среща с използването в лична изгода на държавния правителствен самолет.

Сигнала е с вх. номер PRB201903792484|

Проблема не е само в незаконосъобразните действия на премиера. Проблема е в скопената и подчинена прокуратура, чието олицетворение е Гешев, която сега трябва да проверява Борисов. Вместо обвинения ще наблюдавате срамен гърч по изпиране. Както същата прокуратура изпра Пеевски по делото КТБ и по нашите сигнали за незаконните му доходи. Ще наблюдавате как слугата служи на господаря си, на този, който си го избра. Това няма нищо общо с правосъдието. БОЕЦ за пореден път ще разобличим нагледно обслужващо-бухалковата функция на прокуратурата и ще покажем защо „Гешев е Радост“ за мутрите и престъпниците. Очакваме и поредните удари срещу нас. Търсещите истината са врагове за гешевтурата.

А лично искам да кажа на Иванчо – ти си просто един бригадир на мафията за изпълнение на мокри поръчки и защита на господарите. Нищо повече. Това са най-презряните хора в едно общество. Накрая ще станеш консул при бай Ставри и то при добър късмет.
Продължаваме! Днес БОЕЦ учредяваме местен комитет на Сдружението в Пловдив!
Докато профилите ми са блокирани ще публикувам през страницата на БОЕЦ.
28.11.2019г. – Георги Георгиев – БОЕЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар