Гешев: Няма са разследвам Бойло Борисов, това е провокация на Путин, БСП, Радев и комунистите

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Няма да разследвам Бойко Борисов, това е откровена провокация”.

 

Така коментира току-що главният прокурор Иван Гешев разследването на испанската полиция за “пране на пари” срещу премиера.

 

 

“Нямаме никакви данни за извършено престъпление. “Братовчедът” Ради е втори братовчед на Борисов, и като такъв не е “свързано лице”. Разбирате, че сме малка държава, и на трето-четвърто ниво, всички сме братовчеди. Затова и правилно законът не включва “вторите братовчеди” сред свързаните лица. Същото е и с “приятелите от детството”.

 

Бойко може да си е играл 50 години с тях, но това не доказва, че би им доверил парите си…” – обясни главният прокурор.

Според него, няма никакви доказателства за свързаност на премиера ни с Барселона. Ако има разследване там, вероятно “нечии служби” са подкупили местни полицаи, за да подготвят тази “провокация”. “В България подобен подкуп не може да се случи.

 

Аз следя лично сам и пазя нашите ръководители от хибридни атаки. Но в Испания явно не познават добре врага…” – каза Гешев.

 

Както е известно, официалната версия на ГЕРБ и медиите им е, че Путин контролира испанската полиция, втория най-голям вестник, а също и германския “Шпигел”, който също написа, че Бойко Борисов е престъпник. Единствено българската прокуратура вярва, че той не е… Очевидно понятието “прокурорски чадър”, така добре работещо при Цацаров, се запазва и развива…

4udoslav

Източник https://4udoslav.writeas.com/ne-moga-da-razsledvam-boiko-bratovched-ne-e-sv-rzano-litse-pr-v-priiatel-ot

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар