Иван Гешев

Гешев, покажи (на)кой си – сега е моментът

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Пред кандидата за главен прокурор Иван Гешев има прекрасна възможност да докаже, че наистина е подходящ за най-овластеният пост в държавата. Трябва само да разкрие и посочи кой е заплашвал генералния директор на БНР, че ще остане без работа, децата му ще ходят гладни, а бюджетът на радиото ще бъде орязан.

Фасулска работа за обвинител, който с толкова хъс и енергия проведе акции като тези по делото „КТБ“, ареста на Иванчева и Петрова, спасяването на Видин от изпепеляване, нахлуването в х-л „Маринела“, превземането на винпром „Карнобат“, разкриването на руската шпионска мрежа у нас, прикриването на мъжагите от ГРУ, свързани със скандала „Скрипал“, в опитите да бъде придобит „Дунарит“ от офшорка на едиКойси, полета до Луната с дизелова ракета и още много други.

 

Но да оставим подвизите гешеви на историци и изследователи и да се върнем към прозаичните неща. Четири неизвестни лица звънели на шефа на БНР и го заплашвали, за да свали от ефир Силвия Великова. Свалиха я. После я върнаха, след намеса на премиера Борисов. Той нарече изпълнителите на пиеската главанаци и беше прав – главанаци са. Но кои всъщност са главанаците? Само директорът на БНР? Едва ли.

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че проверката в радиото ще се ръководи от Иван Гешев, защото спирането на „Хоризонт“ за няколко часа е въпрос на националната сигурност. Така е. Значи заплахите срещу БНР са поне три пъти по-голяма заплаха.

 

И тук се появява Гешев…

 

Ако разкрие кой/кои са заплашвали Светослав Костов и БНР – значи служи на закона, истината и гражданите. Да свика отряда с каските и маските и да удари мощно организираната престъпна група. Значи е подходящ за главен прокурор.

 

Ако обаче не разкрие и не посочи кой/кои са изричали заканите… Е, тогава ще е ясно, че обслужва мафията и е слуга на онзи мистериозен #Кой, Който – вече ще е сигурно, – е разпоредил той да смени Цацаров.

 

Гешев, сега е моментът! Покажи (на)кой си!

 

Фрог нюз

 

П.П. Читателите могат да направят предположение кой вариант ще избере Гешев. Няма да има награди за позналите, но пък ще са удовлетворени, че са наясно какво става у нас.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар