Гешев се оля: Търсач на извънземни наквасил Президента за… назначението на Деси Радева като PR! Страшно престъпление!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Гешев предизвика неописуем скандал със “записи”, които уличавали президента в престъпление.

Всъщност, в записите, само в първия разговор присъства (евентуално) президентът, и основното, което казва е: “Знам ги тия работи, пълни глупости”. Става дума за разследване на назначаването на Десислава Радева (тогава още не му е съпруга) за PR на ВВС.

Подобно нещо в никой случай не е престъпление. В най-лошия случай (ако има изобщо нарушение), има нарушаване на трудовото законодателство, свързано с назначаването на хора. Пълен абсурд е за 1 назначен служител да се отваря разследване срещу президента.

Всъщност, няма причини да се отваря дори срещу друг работодател. Това най-много е за глоба от инспекцията по труда.

Докато обаче измисля компромати срещу Радев, Гешев сам се накваси, без да се усеща. Защото е глупав, защото не познава дори хората, които са описани.

Супер интересно е споменаването на лицето “Налбантов” в записите. Това очевидно е Илия Налбантов – дългогодишен служител в МО. От разговора става ясно, че той е момчето за “мръсни поръчки” на Бойко, и той притиска президента с това бутафорно разследване.

Но кой е Илия Налбантов?

Това е меко казано, един психично болен човек, който по неясни причини не е пратен да се лекува. Агент на ДС, който по времето на социализма се е занимавал с… търсенето на извънземни. И също – със “специални военни разработки”, включващи “магия за спирането на работа на танкови двигатели”.

Това изобщо не е майтап, преди години самият той го каза по телевизията. Били разработени специални “психотронни” оръжия, които обезоръжавали танковете.

По-късно, Налбантов е близък до психо-десните и е началник на кабинета на злополучния Николай Ненчев, който беше в конфликт с Радев като шеф на ВВС. Припомняме, заради безумията на Ненчев, Радев дори подава оставка като генерал, и я оттегли след молби и убеждавания от Бойко Борисов.

Сега Налбантов – острие срещу Радев…

Другите два разговора не включват Радев, а са между хора, които го познават. От тях не може да произтече каквато и да била вина на президента. Иначе – би следвало разговорите между “двете каки”, в които се говори за далавери на Бойко Борисов, също да му вменят вина. Съвсем отделно – в тези разговори отново НЯМА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО. Отново се обсъжда назначаването на Десислава Радева, както и какви “квартирни” е ползвала. Пълни глупости.

В най-лошия случай, става дума за дребно административно нарушение. Ако изобщо има такова.

В крайна сметка – Гешев избълва един безсмислен компромат, но компрометира себе си с името на “Налбантов”, което е пропуснал да “забели”. Ако знаеше на какви пачи яйца се натриса, щеше да го заличи.

Но тя глупостта не прощава.

4udoslav

източник: https://4udoslav.writeas.com/geshev-se-olia-t-rsach-na-izv-nzemni-nakvasil-prezidenta-za

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар