ГЕШЕВ, СТРАХУВАШ ЛИ СЕ?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ВАЖНО!
ГЕШЕВ, СТРАХУВАШ ЛИ СЕ?

Не НИЕ сме жертвите, ТЕ са жертви на собствените им страхове и престъпления и ТЯХ ги е страх от нас. Страх ги е от пробуждащото се гражданско общество, на което БОЕЦ се превърна в символ, страх ги е от възмездието, страх ги е от Истината, страх ги е, че ще плащат за извършените престъпления! Страх ги от гражданите-бойци на площадите! И с право ги е страх. Дните на мафията са преброени! Обръщаме тренда!

СЕГА гражданите ще преследваме тях и ще търсим отговорност за грабежа на народ и държава! За това, че превърнаха страната ни в кочина. СЕГА ние връчваме ПРИЗОВКА на Гешев, да се стягат Буда, Пеевски и Цацаров! СЕГА ТЕ ще явят пред нас! И ще плащат за всичко! За източените милиарди, за смачканите бизнеси, за прокудените от родината им българи, за откраднатите и съсипани човешки мечти и животи! За убитите и за оцелелите. За всяка сълза и вдеки одран от гърба ни лев!

БОЕЦ обявихме за 12.09. от 15.00ч. национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната под надслов „СВОБОДА И СПАРВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ”! Със следните искания и цели – оттегляне на кандидатурата на Гешев, приемане на закон за Лустрацията и сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов!

И това е само началото. Ще продължим стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата докато изринем мафията от властта и гражданите си върнем държавата. Знаем точно какво искаме, имаме план и сме готови да се преборим и да спечелим тази битка!
ПЪРВАТА ПРИЗОВКА Е ЗА ГЕШЕВ!

С апел към всички приятели и съратници, споделете тази призовка и излезте на 12.09 да сложим НАЧАЛОТО! Битката на гражданите срещу мафията!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар