Гешев, тъй и тъй налазихте Пловдив, хайде белезници за Иван Тотев!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ДАНС и МВР тази сутрин влазоха във ВиК Пловдив, съобщава „Марица“. Ще се прави пълна проверка на дружеството.

На 24.12.2019 АФЕРА публикува:

ГЕШЕВ, КОГА ЩЕ АРЕСТУВАШ ИВАН ТОТЕВ! БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ ПРИКРИВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТОТЕВ! 20 МИЛИОНА ОТ ПРОВАЛЕНИЯ ТРАНСПОРТЕН ПРОЕКТ В ПЛОВДИВ ПОТЪНАХА!

Хайде сега, Гешев и разследваща компания, тъй и тъй сте налазили Пловдив, крайно време е да бъдат надянати белезници за бившия кмет на Пловдив и СЕГАШЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ – ПЛОВДИВ – ИВАН ТОТЕВ!
В Пловдив са обществена тайна аферите с поръчките и и облажването на приятелския кръг около управителя на ВиК Спартак Николов и бившия кмет на Пловдив Иван Тотев.

В обсега на проверката могат да влязат още изпълнението и отчитането на договорите с избраните изпълнители, назначенията на калинки в предприятието, контрола върху инвестиционната и ремонтна дейността, начина, по който се събират приходите, „частното“, което въртя част от служителите на ВиК в работно време.

А в разследването спокойно могат да се включат и хората от Антикорупция, които да обследват имотните сделки на хората от роднинско-приятелския кръг на Спартак Николов, алармира и „Марица“.

АФЕРА настоява незабавно да бъде разследван бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, заради безобразията, които сътвори като кмет и за които има достатъчно журналистически разследвания, проспани досега от прокуратурата.
Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар