Главната Мутра на републиката отново твърди, че просперираме

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както виждаме, Главната Мутра на републиката отново твърди, че просперираме, само на когото не му се работи, той не работел, доходите са повишени, икономиката цъфти, всички ни хвалят…..Утопия!

Днес в свое изказване отново първо сам се хвали до припадък и второ – категорично заявява, че нямало да допусне опозицията да фалира банки и той да им ги оправя.

И той, като един нормален диктатор, признава правото ни да избираме, но в следващото изречение заявява, че ТОЙ нямало да позволи БСП отново да фалира банки и той да им ги оправя! Верно ли?

Защо ли нямам спомен БСП да са фалирали някоя банка?

Но например по времето на СДС, ОДС, ГЕРБ, фалирали банки – колкото щеш. И да не говорим, че банките все пак са частни и как една партия ще фалира банка, малко ми бледнеят представите, ама какво ли разбирам аз, за разлика от пенкилера Борисов.

И сега стигам до ключовият момент на изказването му- ТОЙ ИМ ГИ Е ОПРАВЯЛ БАНКИТЕ!

Тук вече съм сразена напълно! И въпреки че думите направо бледнеят пред величието и титаничната мисъл на ГМР, да си кажа: КТБ не виждам да е оправена, без съмнение много от политиците се оправихте, че и поколенията си оправихте покрай тази банка. Като гербавите демократично позволиха и от ДПС да се включат в „оправянето“. Та последните по анадолски тертип съвсем дооправиха банката. И дребните вложители.

Друга банка да се сещате оправена?

Но пък може да е имал предвид не само банките. Оправи всичко подред – икономика, заводи, българи, демокрация, свобода на словото – всички оправени на два ката!

И един съвет – ако искате все пак изборите да не са тотален провал за вас, тези двамката – ГМР и Цецку Мислителя, им забранете да говорят. Тотал щета е, да знаете!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар