Главнията мултак: Протестиращите са боклуци, Борисов да ги изчисти моментално

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всеки, който си мисли, че тези протести едва ли не са възникнали от само себе си, дълбоко се лъже. Тези протести се финансират с доста средства. За никого не е нито тайна, нито лъжа, че тези протести се организират и тези хора, които строят отпред, са добре платени хора. 30 дена – ако водачите на този митинг, не получават средства и те ще се откажат.

Така че пълна лъжа е, че те са емоционални. Да сигурно са назряли моменти. Младите хора имат право на своя живот. Аз съм казал, че бъдещето е на младите хора. Но съм изключително притеснен от хората, които се опитват да „яхнат“ протеста.  Тези хора искат властта, пионка са на тези, които обслужват в момента.

Това заяви Вежди Рашидов.

Кой финансира протестите, кои са враговете на това правителство? Само че тези тези хора нямат биографии. Кое им е младото, какво точно желаят, някои от тях много отдавна реват за властта.  Нима Мая Манолова е новото лице във властта. Или Христо Иванов? Виждам на тези протести и моя приятел Румен Петров. Виждам и други хора, които искат властта.

Затова казвам, че това не е промяната, която искат младите хора, някой консумира тяхната енергия и накрая те ще бъдат отново излъгани и още едно поколение ще изгърми. Тези хора, които искат властта, да ги пита човек за какво им е, като нищо не могат да правят. Явно това е добра среда, в която да живеят. Това е подмяна, а не промяна. По-скоро аз не разбирам агресията и липсата на неприкосновеност на държавната и частната собственост – кашпи, кофи, всичко това е държавна собственост. С тези барикади се пречи на болни, здрави, стари, пенсионери, майки, деца, затруднява се животът на всички в града, а никой няма право на това. Както и да се погледне, това е парализа на града, в който живеем. Пак казвам, че трябва да се въведе ред. Никой няма право на това. Не само тези в палатките имат права, и аз съм данъкоплатец.

Пътят на демокрацията не са беззаконието, анархията, бесилките и ковчезите. А лицето на протестите трябва да бъде не на застаряващи и арогантни хора, а самите млади хора, които да протестират не с агресията си, а с мозъка си, с мисленето си с компютри в ръце, защото това е бъдещето.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар