Главният мултак и калтак на Републиката Веждито отново цепи мрака

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Близкият приятел на мутрите от прехода и от правителството, Главният мултак и калтак на Републиката Веждито Р. отново цепи мрака.

Дълбоко бил възмутен от Президента Радев, че ги наричал „мутри“. Явно се чувства лично засегнат заради миналото си и затова се обижда. Как пък един свестен не се обиди, само истинските мутри го приеха навътре и разстроиха крехката си душевност.

Значи може да ти лепят банкноти по потното чело и да пиеш до безсъзнание с Карамански, да си другаруваш с престъпници, да подкрепяш престъпници, но когато някой поиска да няма мутри във властта, подскачаш като пуканка и започваш да търсиш обяснение! Ми не става, бре, Вежди, не става! И ти не ставаш.

Между две рИкии, мислителят Веждито роди умотворението, че агресивната посредственост водела само до омраза. Донякъде съм склонна да приема твърдението. Агресивната посредственост на Веждито и цялата шайка гербава определено всява омраза у всеки читав и свестен българин. Защото няма по-голямо зло и то разрушаващо, от некадърността и агресията, съчетани в едно. А, както всички виждаме, агресивни некадърници е точното определение за управляващите мутри.

Досежно искането на Веждито Президентът Радев да се извини лично на него, може би трябва да уточни защо се припозна в мутрите. Ние знаем, архивите помнят, ама и той да си го припомни. И защо Карамански го наричаше „Главният мултак“….

Калтаци и мултаци се възмущават, че ги наричат мутри. А всъщност народът е възмутен, че такива са превзели властта и ни унищожават. И са толкова нагли, че дори не осъзнават собственото си безочие и безсрамие!

#Мутривън!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар