вежди рашидов

Главният мултак нагло: По – добре да не правим избори, а ГЕРБ ддад управлява вечно защото сме по – добри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни. Черният ПР минава границите на правене на политика. Политиката са позиции и платформи. Ще ги видим, но зад тях ще има много компромати. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, председател на комисията по култура, в сутрешния блок на БТВ.

„Не знам защо гледаме на София като салам, който някой трябва да яде. В София живеем много хора, това е жив организъм“, категоричен бе той.

„Разликата от това да се говори и да се прави политика е голяма. София няма нужда от експерименти. Имаме нужда от града, не от кмета“, разкри Рашидов.

„Манолова е активен човек, към нея имам симпатия. Фандъкова свърши много работа. Тя може да се обърне и да покаже свършените неща“, допълни депутатът от ГЕРБ.

„Бойко Борисов е правил грешки, но никога не ги е отричал, когато трябва да се стабилизира го прави. Не джипа, а самият Бойко Борисов излезе и се стегна след експеримента на президентските избори“, коментира още той.

„Кой ходи и чупи Ларгото, ние ли, не ние ходим по стъклата. Там не е място за скейтборди. Ами тези момченца, които ходят с камера по столицата и снимат, а дърво не са посадили. Нека някой да “спаси” София от тях. София никога не е бил толкова хубав град, колкото е сега“, завърши Вежди Рашидов.

Думите му, явно, бяха отправени към активистите на движението „Спаси София“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар