Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи поздрави председателя на ДПС Делян Пеевски за изборните резултати

Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На срещата двамата са обсъдили необходимостта от стабилност на политическата система в страната и желанието на българските мюсюлмани за управление, което е насочено към решаването на проблемите на хората

Главният мюфтия д-р Мустафа Алиш Хаджи поздрави председателя на ДПС Делян Пеевски за изборните резултати и представянето на ДПС на проведените парламентарни и европейски избори.

Пред водача на мюсюлманите в България, председателят на ДПС Делян Пеевски подчерта, че Движението за права и свободи и лично той са ангажирани максимално с решаването на проблемите на българските мюсюлмани, като пълноправни български граждани и изрази подкрепата си за мюсюлманското изповедание в България.

На срещата двамата са обсъдили необходимостта от стабилност на политическата система в страната и желанието на българските мюсюлмани за управление, което е насочено към решаването на проблемите на хората.

Главният мюфтия благодари на председателя на ДПС Делян Пеевски за съдействието за реализирането на Социалната кухня към Главно мюфтийство, която вече работи и на Курбан Байрам там е било раздадено дарението за курбани от лидера на ДПС.

Източник: blitz.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели: