Главният секретар на МВР: Има сигнали срещу президентството

Главният секретар на МВР: Има сигнали срещу президентството

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В Министерството на вътрешните работи са постъпвали сигнали срещу президентството – това потвърди пред журналисти в Шумен главният секретар на МВР Живко Коцев, пише ДИР.бг

Живко Коцев каза, че в различни служби на вътрешното ведомство са постъпвали сигнали по отношение на президентството.

Предварителните сведения потвърждават, че са постъпвали такива сигнали. Очаквам окончателен доклад да ми се представи, да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е техният характер и едва тогава можем да дадем пълната информация за какви случаи, за какво касае, къде са постъпвали, коя служба ги е отработвала и тяхното движение„, обясни Коцев.

При всички положения сигналите са отработвани, извършвани са проверки и предполагам, че са докладвани в прокуратурата, това е мое предположение, но такава и е логиката„, заяви още главният секретар на МВР.

Той каза още, че е формирана е работна група в МВР, която да осигури прилагането на мерките, свързани с Шенген и опазването на външните граници на Европейския съюз.

Главният секретар Живко Коцев, заедно със заместник-главния секретар Димитър Калганджиев, прие отчета на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: informiran.net и се абонирайте за нас в Facebook: . .

 

Източник: www.kritichno.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар