“Гладиатор 2” излиза на арената със зрелищен първи трейлър

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Продължението на класическия филм с Ръсел Кроу ще разкаже историята на Луций (Пол Мескал), син на Лусила (Кони Нилсън) и племенник на Комод, който е и бившият пълноправен наследник на римския трон. Той бива пленен и попада в ръцете на безмилостния търговец на роби Макринус (Дензъл Уошингтън). Премиерата на лентата ще бъде на 15 ноември, а във филма ще видим още Педро Паскал (The Mandalorian) и Джоузеф Куин (Stranger Things), а начело отново ще бъде Ридли Скот.

Двадесет и четири години изминаха, откакто чухме Ръсел Кроу да крещи “Are you not entertained?” от колизеума в Рим като част от един от най-легендарните филми създавани някога – “Гладиатор”.

gladiator-2-poster-668be51126de3

Сега е време и за неговото продължение, което, ако съдим по трейлъра и актьорския състав, ще бъде не по-малко зрелищно и запомнящо се.

“Гладиатор 2” ще разказва историята на Луций (Пол Мескал) – син на Лусила (Кони Нилсън) и племенник на Комод (Хоакин Финикс), с който Максимус (Ръсел Кроу) се разправи в първия филм. Заради дебнеща над живота му опасност, Лусила изпраща сина си далеч от Римската империя, за да може да остане жив, макар и далеч от майка си и правото си върху престола.

Години по-късно, вече пораснал, Луций бива пленен от римската армия, в която е и персонажът на Педро Паскал – генерал Акаций, някогашен възпитаник на Максимус. Ставайки военнопленник, той е изпратен на арената от безмилостния търговец на роби и оръжия Макринус, чиято роля ще бъде изпълнена от Дензъл Уошингтън. Там той ще трябва да се бори както за свободата си, така и за свободата на цялата империя.

768x

По всичко изглежда, че зрелището е гарантирано, а актьорските изпълнения все така завладяващи. “Гладиатор 2” ще се появи по кино арените в Европа на 15 ноември – цяла седмица преди своята премиера в САЩ.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар