Гласуваш за Бойко – получаваш Мария Габриел и Истанбулската конвенция

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Основателни граждански притеснения за налагането на трансджендър догмите с Истанбулската конвенция, ако Мария Габриел стане премиер на България.

И за слепите е видно, че Бойко Борисов ще пробва да опакова само привидно правителството с либерална дреха, за да обезсили либералите от “Промяната”, но притесненията остават.
Мария Габриел е висш брюкселски сановник, който проповядва либералните наративи за супер правата на трансджендърите и гейовете и смяната на пола по всяко хрумване. Габриел е един от най-активните еврокомисари в налагането на ИК и може да опита да пробута отново узаконяването на гей браковете и многополовото разнообразие в България, ако бъде натисната от своите либерални приятели и съратници в Брюксел. Може ли либералната шарения да бъде прикрита с консервативни одежди или обратното – либералната опакова да прикрие по-консервативен кабинет, отколкото трансатлантическите началници биха приели?

За радост Конституционният съд сложи бариетата пред шарените джендъри, но кабинет формално с евролиберал начело рано или късно ще отвори наново старата рана.
Какво говори за Истанбулската конвенция Мария Габриел:
“Истанбулската конвенция е най-значимият международен договор, който осигурява системна защита на жертвите. Той слага акцент от превенцията през наказателните мерки срещу престъпниците, до криминализирането на домашното насилие над жени, мъже и деца. Това е инструмент, който не е панацея, но той може да ускори част от процедурите. Голяма част от жертвите се сблъскват с това безвремие, тъй като има обратно връщане към порочния кръг на насилието“.
Даааа, рано или късно тази дама ще доведе джендър идеологията в България!
Лампичката пред консервативното обшество трябва да светне в червено.

Ето най – важната част на Истанбулската конвенция, която Мария Габриел от сърце и душа хвали като част от брюкселската аристокрация:

Член 4 от ИК забранява няколко вида дискриминация, като посочва: Прилагането на разпоредбите на тази конвенция от страните, по-специално мерките за защита на правата на жертвите, се гарантира без дискриминация на каквато и да е основа като пол, пол, раса, цвят на кожата, език политическо или друго мнение, национален или социален произход, принадлежност към национално малцинство, имущество, рождение, сексуална ориентация, полова идентичност, възраст, здравословно състояние, увреждане, семейно положение, статут на мигрант или бежанец или друг статут.

За BNEWS истината показа Миглена Величкова.

Ето за ефектен финал и коментара на Калина Андролова:

Ако наистина Мария Габриел е кандидатът за премиер на ГЕРБ, това е страхотен коледен подарък за Костадин, но връчен малко преди лятото:))) Не може да се измисли по-добра подкрепа на прага на следващите избори, когато и да са те…😁 Но у мен все още има здрав разум и предполагам, че е станала грешка и медиите нещо не са разбрали…

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар