Гледайте срамът наречен служби и МВР! За какъв у* сте, бре, ДАНС? /видео/

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Радев привикал при себе си главсекът на МВР и шефа на ДАНС. Главсекът на МВР изнесе реч /логорея/ и рече, че ТЕ /разбирай – полицаите/ били мнооого по-интелигентни от нас… Той не бил гледал чужди медии, не гледал и телевизия.

 

Шефът на ДАНС Митко Георгиев пък безумно: Ако ние сме имали такава информация, то тя щеше да бъде сведена до МВР /б.р. става въпрос за това дали са имали информация за готвени провокации на протеста/.

За какъв уй сте там, бе, ДАНС Георгиев?!

За какъв уй е изобщо ДАНС?

Да крепите т@ците на Хунтата на Боко Тиквата ли?

Това не са служби, това не е МВР, това е кочина, обслужваща Хунтата на Мафията, управляваща България.

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО КАК ПРОВОКАТОРИТЕ БЯХА ИНФИЛТРИРАНИ КОНТРОЛИРАНО ОТ МВР И СЛУЖБИ, КАТО МЕЖДУ ТЯХ ИМАШЕ И ЧЕНГЕТА, САМО МВР И СЛУЖБИ ГОВОРЯТ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

СРАМ, А НЕ СЛУЖБИ И МВР, СРАМ!

А президентът трябваше да бъде много по-сериозно подготвен за такава среща, а не хрисимо да задава само въпроси, а да ги притисне до стената! Президентът трябваше да бъде подготвен с информация – конкретна и точна, но това може да стане само, ако имаше читави съветници за това какво всъщност става ВЪТРЕ В МВР И ДАНС НА ХУНТАТА И КОГО, И КАК ОБСЛУЖВАТ! А той очевадно ги няма! И като ги няма – говори банални неща – за чест, достойнство и прочие. Като си ги извикал, трябваше да бъдеш ПОДГОТВЕН и да ги стреляш от упор с въпроси – отговори, да видим как щяха да клекнат. Защото на тази среща не чухме НИЩО ОТ ИСТИНАТА ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ!


Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар