Гледате ли какво се случва в Сърбия? Бой с полицията, нахлуване в Парламента от недоволни от управлението

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гледате ли какво се случва в Сърбия? Бой с полицията, нахлуване в Парламента от недоволни от управлението, сълзотворен газ, палки, камъни срещу полицията. Като на кино, нали?

Е, ние сме острова на спокойствието и полуострова на Доган. Тук такива протести няма, освен това е лято и сме на море – повече в Гърция и по-малко на „бетономорието“.

 

Някакво българче от ДПС писка, че президентът трябвало отлично да знае, защо НСО пази Доган и Пеевски. Сиреч, да е наясно, колко са ценни и колко застрашени. На еничарчетата това им е работата – да плонжират. Истината е, че Радев няма как да знае, защо вардят тия двамата, сякаш са диамантите Окаванго и Розово наследство, защото сигналите за заплахи срещу тях са секретни дори за него. Според запознати са и анонимни. Което буди основателно съмнение, че може да са „осигурени“, за да им се назначи охрана. Повод да се съмняваме е цирка на прокуратурата през 2014 г., когато бяха арестувани трима души, които щели да убиват Пеевски. Фарс без нито едно  доказатество и „килърите“ бяха пуснати от съда, а Цацаров бе принуден да се извинява.

 

Нека си го кажем: не Пеевски и Доган, а ние сме пълните идиоти, защото ни правят на маймуни, а ние си мълчим и плащаме за тяхното пазене. Сега си представете ядосаните сърби пред двореца на Доган в „Росенец“. Сещате ли се? А сега се ударете в гърдите и изревете мощно: Бъл-га-ри, ю-на-ци!

 

Видяхте ли в онова видео как офицери от НСО по джапанки, бермуди и с пищови изблъскват лидери на партия „Да, България“ в морето край двореца на Доган в „Росенец“? А как единият захвърли българското знаме като мръсен парцал? Доблестни български офицери, нали. По съвместителство и ибрикчии на почетния едикакъвси Доган. Мила родна картинка.

 

Възниква въпросът: От кого са пазени Доган и Пеевски? Не ви ли се струва, че ако анализираме начинът по който са придобили милиони и отношението им към българския парламент и законите, е по-логично ние да бъдем пазени от тях? Помислете в тази посока. Поне веднъж, нищо, че е топло и наоколо е коронавируса…

 

Навремето имаше вицове за Тодор Живков от графата „златната решетка“. Ето един.

Два баби си говорят по съседски през дувара в Правец. Изведнъж се чуват гърмежи.

–         Какво става? – пита едната.

–         Наш Тодор си е дошъл, та го посрещат.

–         Че не го ли улучиха от първия път? – чуди се бабата.

 

Такава е народната любов…

 

Борис Петков

 

П.П. Някой знае ли къде са патриотите? Да не би Каракачанов да събира националната гвардия да защитава именията и милионите на Доган и Пеевски? ВМРО и НФСБ за друго бива ли ги? Валерката Симеонов юнашки скача на майките с болни деца и на възрастни жени по границата, но като стане дума за Доган и Делян, подвива опашка. „Войводи“ мамини сладки… ненаяли се…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар