Хотел

Глезотията „изнесено заседание на ПП“ в петзвездния „Кемпински“ – Банско

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петзвездният „Кемпински“ – Банско е обърнат в крепост заради глезотията „изнесено заседание на ПП“. НСО е разположиро хора на всеки ъгъл и е поето контрола върху пулта с всимчки охранителни камери. Напъно незаконно са отнети личните телефони на целия ослужващ персонал.

 

Медията ни първа съобщи късно снощи за „пира по време на чума“, който са решили да си устроят управляващите в оставка.

Въпросното „изнесено заседание“ ще се проведе днес в луксозния хотел, който е почти изпразнен от странични гости и посетители. По-голямата част от делегацията ще пристигне днес, но от вчера там разпуска романтичната двойка Асен Василев – Атанас Атанасов, по-известен като „Здравейте, аз съм Наско“.

Цените в „Кемпински“ не падат под 600 лева на вечер за най-обикновена стая. Баровските апартаменти надвишават 1000 евро. Остава някой да обясни кой плаща целия масраф и дали това не е българският данъкоплатец, притиснат от чудовищна инфлация. И кое налага подобни „изнесени заседания“ да се провеждат в луксозни хотели, докато обикновените българи се гърчат в кризата.

Коментатори веднага направиха аналогия с романтичния воаяж на премиера Кирил Петков и любовницата му Лена Бориславова в петзвездния „Хаят“ в Солун на борда на правителствения еърбъс.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар