Глупако Бойко, Путин си има служби и спътници, добре знае до къде си забатчил “Турски поток”… Не му трябва твоето “селфи” да го лъжеш

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Балкански поток” се строи с пълна мощност, краят на трасето не се вижда в едната и в другата посока.
Това коментира премиерът Бойко Борисов, който провери изграждането на газопреносната инфраструктура в участъка от кранов възел Горни Дъбник до кранов възел Селановци.

Тук се работи и на Нова година. Няма събота, няма неделя. Ще изпратя снимките на Владимир Путин, да знаят какво се прави в България, каза премиерът при прелитането над обекта. По думите му правят се огромни съоръжения и се работи по над 5 км на ден.

Подобно изказване е пълен абсурд и демонстрира висша глупост, защото Путин си има достатъчно агентура в България, както и спътници отгоре, които да го осведомят до къде е стигнал проектът.

И селфитата на Бойко са нищо повече от хрвърляне на прах в очите, докато се мотаят и се опитват да провалят проекта.
Трасето преминава през територията на 11 области, а в момента се работи по участък с дължина 45,2 км, разположен на територията на област Плевен. Към момента са доставени тръби за 215,20 км.
Премиерът Бойко Борисов изтъкна, че се работи впечатляващо бързо и че строителните дейности се изпълняват в график по всички български и европейски процедури,съобщиха от правителствената пресслужба.
Неслучайно го наричаме и така сме го презентирали в Брюксел –  газов хъб Балкан, защото той ще обслужва Балканите“, акцентира Борисов.
“45 минути летим над изграден газопровод. Вече на много места тръбите са под земята, заваряват се по американска технология”, отбеляза министър-председателят. По думите му по проекта са доставени 18 хиляди тръби общо, а допълнително 3700 са на бургаското пристанище.
Премиерът каза, че сроковете за изпълнението за изграждането на “Балкански поток” ще бъдат спазени и цялото трасе ще бъде готово в края на май.
“Ние имаме геостратегически интерес да си останем в газопреносната мрежа. България е регионален стратегически газоразпределителен център на Балканите. Това означава, че тук ще идва газ от много страни, а България ще получава транзитни такси”, отбеляза той и добави, че заедно с изграждането на интерконектора с Гърция страната ни ще постигне реална газова диверсификация.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

  • Краищата на трасето не се виждали срещуположно…
    Едно селско футболно игрище било на билото на баир. И на това било били разположени наблюдатели, защото противниците нямали цялостна видимост върху терена. В зависимост от ситуацията – при атака например, викачът на едните реввал гороломно: Идаааат… И настъпвала бойна готовност. Така до победата на по-добрите…

  • До автора: Той Путин може и да си има и шпиони и спътници и каквото си иска, ама снимките на бат’боко като минат един хубав фотошоп, Путин да си гледа работата!!!!

Вашият коментар