Гнусен е мръснишкият подход, с който се опитват да изкарат българите мързеливци, които видите ли, даже и за 3000 лева заплата не искат да работят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Лъжите на БТВ и болница “Пирогов” вече ми идват в повече! Особено, гнусен е мръснишкият подход, с който се опитват да изкарат българите мързеливци, които видите ли, даже и за 3000 лева заплата не искат да работят!

Трудно се понася и лъжата, че само трима желаещи са се отзовали на обявата за санитари? Гнусна лъжа! Доста хора се свързаха с мен, но няма да намесвам имената им. Ще кажа на лъжците обаче, следното:

Съпругата ми веднага, след като разбра за острата нужда от санитари в болница “Пирогов”, подаде заявление. Не се е интересувала от парите! Просто, като човек, който е преболедувал Covid-19 и е с антитела искаше да помогне в този труден момент. Освен това е бивш служител на здравната каса. Изрично е декларирала, че е преболедувала заразата и има антитела! Вече седмица, след като е заявила желанието си в писмен вид пред болница “Пирогов” никой не я е потърсил, въпреки, че отговаря и на безумните изисквания да е преболедувала и да има антитела!

Да не би случайно, всички хора, които са на първа линия, да са преболедували Covid-19 ? Естествено, че не! Съпругата ми е с две висши образования и езикова гимназия. Да попитам проф. Балтов от болница “Пирогов” какъв образователен ценз се изисква за санитар в ковид отделение на болницата му? Тази мръснишка пропаганда, която ни развивате няма да успее! Скоро ще започнат да се разкриват и истините за лечението на болните в ковид отделенията и за отношението към тях, което вече е ясно! Призовавам БТВ и болница “Пирогов” да спрат тази гнусна кампания срещу българите!”

Това написа във Фейсбук журналиста Димитър Байрактаров.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар