Гнусно! По такава тръба тече чешмяната вода, която пием в София (снимки)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
По тази тръба живеят опасни бактерии, които са виновни за вашето “странно стомашно разстройство“ и общо неразположение Виждали ли сте как изглеждат тръбите, през които минава водата във вашия блок? Това на снимката е вътрешността на корозирала тръба, през която тече студената вода – тази, от която пиете, с която се миете, готвите и т.н.
По тази тръба живеят опасни бактерии, които са виновни за вашето „странно стомашно разстройство“ и общо неразположение. Особено в малките градчета тръбите са в ужасно състояние, но подменянето им изисква разкопаване и още куп други усложнения, които общината предпочита да си спести, Затова ние пием отрова.
Според изследване питейната вода дори скъсява продължителността на живота . За да се пречисти водата от водопровода, тя изкуствено се хлолира – всеизвестен факт. По този начин обаче фенолите, които естествено присъстват във водата, се превръщат в безцветни хлорфеноли.
При кипене на хлорфенолите се получава пък изключително токсичният диоксин. Според учените той е обяснението за голяма част от алергиите, както и за ръста им последните години.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар