Гнусотия навръх Великден! ГЕРБ раздаде в църквите 100 хил. козунака с логото на партията!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Масова политическа агитация пред църквите в цялата страна точно в 24 часа навръх Великден организира ПП ГЕРБ.

Секунди след началото на камбанния звън, с който църквите отбелязаха възкресението на Иисус, платени агитатори на Бойковата партия агресивно се врязаха сред тълпите миряни и започнаха да им бутат в ръцете козунаци. Сладките ритуални изкушения, прилежно опаковани и украсени с логото на сикаджийската партия, бяха тикани в ръцете на гладния народ с пластмасови реплики от типа „ГЕРБ ви честити Възкресение Христово“ и „Христос Воскресе – от ПП ГЕРБ“.

Гнусната масирана политическа акция се е провела тази нощ пред църквите във всички областни и общински градове на страната. В нея само за 1 час (от 00 до 1 часа) пред храмовете са се раздали над 100 хиляди козунака с логото на ГЕРБ и агресивното послание: „ГЕРБ ви честити Възкресение Христово“!, научи Skandalno.net. За неадекватната и пошла великденска агитация на шпиц командите на Борисов и Цветанов ни сигнализираха и десетки наши читатели. На места се е стигнало до там дебеловрати емисари на партията да раздават козунаци дори вътре в самите църкви, докато свещеника още чете празничната молитва.

След 10 години престъпления, клиентелистко-криминалния хегемон в българската политика и икономика ГЕРБ рухва под напора на собствената си алчност и пошлост. А настоящата мутренска акция навръх най-светия християнски празник е само един от безбройните примери за блатото, в което са натикали народа и държавата. И от което блато пътя за измъкване може да е само един – затвор за лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Само веднъж ние от Skandalno.net ще си позволим да влезем в техния тон, защото не ние първи прекрачихме тази граница. Уважаеми читатели, Христос Воскресе за да спаси душите ни! А на предстоящите евроизбори Гласувайте Против ГЕРБ! Защото едно е сигурно: Пътят към Възкресението на държавата ни не минава през четвърти управленски мандат на Бойко Борисов! Колкото и захаросани да са козунаците му…

Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар