Гняв и безсилие! “Човешки” индивид влачи куче с колата си СНИМКА

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Човешката жестокост не знае граници.

Убеждаваме се в това за пореден път – пак безпомощно куче, пак влачено от автомобил, и, естествено, зад волана му е човек (някои ще предпочитат да го нарекат изрод). Няма как като гледаш тази снимка, да не усетиш гняв.

И безсилие – защото изродите не свършват и като че ли нищо не е в състояние да спре жестокостта към “най-добрия приятел на човека”.

Град Монтана, минал покрай “Баварията” 16:50 ч., на “Жизел” 16:55 ч., по улицата към стадиона към 17:00 ч., вчера на 25.03.2019 г. За съжаление качеството на снимката не е добро, но се надяваме да има свидетели с чиста съвест и да се свържат с нас.

Това написаха от DOG Help – BG във фейсбук групата си и призоваха, ако има свидетели на случката, да се свържат с тях на лично съобщение. TrafficNews.bg се присъединява към апела на сдружението, защото смятаме, че подобно поведение не може и не трябва да остане безнаказано.

Както впрочем разсъждават и болшинството от хората, коментирали под поста. Е, представите на някои за справедливо наказание са малко средновековни, но… разбираеми:

“Толкова ли няма кой да му разбие физиономията на този индивид…”

“Дано полицията го открият и приложат заслужено наказание! Лишаване от свобода и глоба! Информирайте ни!”

“Срам ме е да се нарека човек! Дано кученцето да е живо! Господ да му го връща на този изрод!”

“Боже… в каква държава живеем… и този изрод се нарича човек!”

“Няма ли кой да го намери и да му хвърли един хубав бой на този изрод?”

“По номера го намерете и се обадете в полицията. Веднага!”

TrafficNews.bg разбра, че сигналът за малтретираното животно е предаден на тел. 112. За съжаление все още не е ясна съдбата на кучето. Няма информация и за садиста от снимката. Ако го познавате, свържете се с DOG Help – BG или се обадете на редакционния ни телефон 0700 10 248.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар