Годеницата на починалия поп-фолк певец Ангел през сълзи: Насила го умориха!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Почернената годеница на поп-фолк певеца Ангел, който почина внезапно в столична болница след усложнения от коронавирус, разказа през сълзи за последните дни на младия мъж.

Христина Пейкова сподели пред Нова телевизия, че тя не е видяла резултата о положителния бърз тест за ковид. Сатурацията му през цялото време е била 90 и лекарите настоявали да е с кислородна маска.

Младият мъж споделил след 5-дневен престой, че не се чувства добре.“Не се чувствам добре с този кислород“, оплакал се той. Споделил, че му бият непрекъснато успокоителни и има усещането, че не знае къде се намира.

„Не знам какво е това успокоително. Той ми писа – то ме направи като труп“, разказа Христина.

Тя разказа с болка, че никой не й се обадил да й съобщи за кончината на Ангел. Узнала едва, когато се обадила сутринта в болницата, за да попита той как е. Сестра, която вдигнала телефона, й съобщила, че той починал вечерта към 23 ч. „И защо не ми се обадихте?“, попитала шокираната Христина. Отговорът бил – защото ви нямаме телефона.

Младата жена заяви, че няма да остави нещата така: „В България всичко е замазано. Но няма да има скрито-покрито. Те го умориха насила. Аз няма да оставя нещата така. За мен това е нереално – всичко, което се случи“.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар