Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво ви очаква през 2021, ако сте родени под знака на зодия Козирог. Годишен хороскоп 2021 за зодия Козирог.

Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ
 © iStock

Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ – Любов

Онези от вас, които са сами, трябва да проявят смелост и да се огледат за любовта. Върхове и спадове, разочарования и много усмивки – годината ще е многообразна за вас в любовен план. Не бързайте да отхвърляте някого само защото не е ваш тип. Ако имате човек до себе си, ще се радвате на хармонична връзка. Конфликти няма да липсват, но ще преодолявате проблемите след продължително обсъждане.

 

Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ – Работа

Късметът ще ви съпътства. Сякаш винаги сте на правилното място в правилното време. Ще получите възможност за професионално развитие и придобиване на нови умения. Пристъпете с ентусиазъм и без притеснение към всичко това. Работете усилено и се фокусирайте върху правилното разпределение на времето, защото именно там може да се окаже слабото ви място.

 

Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ – Пари

Заради влиянието на Плутон, няма да изпитвате финансови затруднения. Въпреки това не правете големи или необмислени покупки. Фокусирайте се върху отдавна поставена цел. Не харчете всичките си пари. Ако трябва да правите избор дали да закупите нещо за всичките си пари, или да се въздържите, по-добре отложете шопинга. Не инвестирайте. Фокусирайте се върху спестяванията.

 

Годишен хороскоп 2021: КОЗИРОГ – Здраве

Годината ще е изпълнена с напрегнати моменти и трябва да демонстрирате психическата си сила. Бъдете внимателни и се пазете от нервен срив, особено през февруари, юни, юли и октомври. Април и декември ще са трудни за физическото ви здраве – ще сте преуморени и отпаднали.

 

Вижте също:

5 зодии, които искат винаги да командват >>>

5 мита за характера на зодия Козирог >>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар