Годишен хороскоп 2021: РАК | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво ви очаква през 2021, ако сте родени под знака на зодия Рак. Годишен хороскоп 2021 за зодия Рак.

Годишен хороскоп 2021: РАК
 © iStock’

Годишен хороскоп 2021: РАК – Любов

2021 няма да е сред най-активните ви години по отношение на социалните контакти. Виждате се често, но с малък брой близки приятели и роднини. Сякаш нямате сили, настроение и желание за срещи с твърде много хора. Периодът на Ретрограден Меркурий 2021 ще ви влияят особено силно и често ще се карате с най-близките си хора. Очаквайте напрежение на любовния фронт през април, а през август – много внимание и малки романтични жестове. Втората половина на 2021 е подходяща за брак, ако се чувствате готови за тази крачка.

 

Годишен хороскоп 2021: РАК – Работа

2021 година е подходяща за рискове в професионален план. Ако отдавна искате да смените попрището, да напуснете работа или да започнете свой бизнес, сега е времето. Тези, които се чувстват добре на работа, ще трябва да положат доста усилия, за да прогресират. Успехът ще дойде през втората половина на годината. През първите 6 месеца от 2021 се фокусирайте върху усилената работа и придобиването на нови умения. 

 

Годишен хороскоп 2021: РАК – Пари

Бъдете особено внимателни в периодите на Ретрограден Меркурий 2021. Очаквайте нестабилност във финансите, ако не внимавате и харчите през тези седмици. Макар годината да не е много добра за инвестиции, насочете фокуса си върху спестяванията и съставянето на план за какво бихте могли да похарчите сумата щом звездите са по-благосклонни.

 

Годишен хороскоп 2021: РАК – Здраве

Не се претоварвайте. Твърде многото работа, неправилното хранене и недостатъчната почивка ще ви доведат до физическо изтощение. Ако не обърнете внимание на здравето си, може да рухнете изведнъж, без дори да усетите как сте стигнали до там. През март и април очаквайте дребни здравословни проблеми. Октомври и ноември ще са най-трудни и изтощителни.

 

Вижте също:

7 причини да имате приятел със зодия Рак >>>

10 неща, които не бива да казвате на Раците >>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар