Годишен хороскоп 2023: Козирог | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво ви очаква през 2023, ако сте родени под знака на зодия Козирог. Годишен хороскоп 2023 за зодия Козирог.

Годишен хороскоп 2023: Козирог
 © iStock

Годината ще започне с няколко добри възможности за развитие за вас. Те ще са както за професионалното ви развитие, така и в личен план. Посрещнете промените с позитивизъм, а не с типичния за вас скептицизъм. Колкото по-ентусиазирани сте, толкова по-добре ще се развият събитията.През първите месеци си начертайте план за целите, които искате да изпълните през годината. Работите най-добре, когато имате ясни приоритети и как да ги достигнете. Ако усетите разколебаване, потърсете съвет от най-близкия си човек.


Човек, когото познавате отскоро, ще се превърне в ключова фигура за предстоящите години и в живота ви като цяло. Не отхвърляйте възможностите за нови контакти и приятелства.

 

Годишен хороскоп 2023: Щастливи месеци и дни за зодия Козирог

Март, април, септември и октомври са важните за вас месеци през годината. Във всеки от тях ще има по няколко дати, на които късметът ще е на ваша страна. 

  • 3, 5, 6, 10 и 22 март
  • 4, 8, 11, 19, 26 април
  • 15, 16, 17 и 28 септември
  • 9, 13, 16, 21, 23 и 27 октомври

 

 

Годишен хороскоп 2023: Щастливи цветове и числа за зодия Козирог

Синьото и зеленото са цветовете, които ще ви носят късмет през 2023 г. Носете ги в дните, в които се нуждаете съдбата да е на ваша страна. 

Щастливите ви числа са 6, 13, 25 и 40. 

 

Добави описание

 

Годишен хороскоп 2023 за зодия Козирог: Пари

Радвате се на стабилна финансова година със стабилен поток от средства. Някои от тях ще са лични средства, други ще дойдат от партньора/ семейството ви. Началото на 2023 ще е съпътствано от големи разходи и ще трябва да сте внимателни как харчите поне до април. След това постепенно стабилността ще се завърне в портфейла ви и ще започнете отново да пестите.

Избягвайте да харчите за непрактични неща и контролирайте семейния бюджет.

 

Годишен хороскоп 2023 за зодия Козирог: Любов

2023 е годината на любовта за вас. Хармонията се настанява трайно в живота ви и ще сте по-влюбени от всякога. Преоткривате се взаимно с половинката и намирате нови начини да се влюбвате отново и отново, все по-силно.

2023 е подходяща за брак за вас, особено през юни и август.

Семейните ви ангажименти се множат, но някак успявате да намерите време за всички и всички и това дори не ви изморява. 

Ако сте сами, първата половина на 2023 ще премине спокойно и без особено интересни срещи. Но през втората половина на годината ще имате няколко страстни и незабравими връзки. Дали ще са сериозни, или не, ще се разбере едва в началото на 2024.

 

Добави описание

 

Годишен хороскоп 2023 за зодия Козирог : Работа

Очаквайте приятни новини на работното място. Ще получите възможност за развитие, за която дори не сте подозирали, или поне ще поставите основите на нещо голямо за близкото бъдеще.

Възможно е в даден момент да се почувствате неоценени за онова, което вършите. Но не си позволявайте да си изпускате нервите и да влизате в конфликти. Бъдете търпеливи и всичко ще си дойде на мястото.

 

Годишен хороскоп 2023 за зодия Козирог: Здраве

Претовареният ви график ще ви остави изтощени и без капчица енергия. А пикът на това усещане ще е около средата на годината. Нервност, чести главоболия, тревожност са само част от емоциите и усещанията. Потърсете силата вътре в себе си. Намерете нови начини да отморявате. Опитайте алтернативни практики, за да се справите с проблемите със съня.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар