Голямата Лили Иванова: Искам да запомните едно – никога в живота си не лъжа!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През отминалата Страстна седмица, примата на българската естрадна музика Лили Иванова посрещна рождения си ден.

Малко след личния си празник, певицата даде специално интервю за зрителите на предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

“Всяка година настава някаква шумотевица, вълнение на колко съм години. Ами, аз съм на толкова, на колкото съм. Каквото и да кажа, все ще има някой недоволен и ще каже – тя лъже. Искам да запомните едно – никога в живота си не лъжа.
Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира”, споделя голямата българска певица.

“Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така – и на моята публика, ако няма публика – на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори – аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики. Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще. Но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайвам”, признава певицата.

“Пожелавам на всички зрители много щастие, много здраве, много успехи. Благодаря за това интервю. Христос Воскресе!”, казва Лили.

 

Интервюто с Лили Иванова може да гледате ТУК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар