Голямата любов на Слави заголи сочен бедър в ефир и лъсна в… (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Голямата любов на Слави Трифонов – Маги Ангелова, се присъедини към конкуренцията на шоумена.

Психоложката се присъедини към екипа на предаването „Женени от пръв поглед“.

Маги е част от психолозите, които ще нищят участниците в реалитито и ще им търсят сродна душа.

„Хората трябва да бъдат смели. Дали ще намерят половинката си в реалити формат, дали ще я намерят в работата, или когато отидат на среща, въпросът е да не се затворят и откажат“, категорична бе голямата любов на Слави Трифонов.

Според нея обществото все по-малко робува на приетите социални норми за дете и брак до определена възраст. В динамичното съвремие борбеността за израстване прави човек по-нетолерантен и недоверчив към връзките му с другите.

„Свободата сякаш отиде в свободия. Жените много се еманципирахме“, отсече Маги, която се похвали, че от 15 години е помогнала на вече над 50 двойки, които са се върнали към здравословната любов, „защото понякога сякаш я губим“.

Двойките от втория сезон на „Женени от пръв поглед“ ще имат нелеката задача да напаснат различията си, да опознаят напълно непознатия човек срещу себе си, защото „щастието е като парфюм, с който първо трябва да напръскаш себе си,а след това да избереш с кого да споделиш аромата“, разказа още Маги, която е голямата любов на Слави Трифонов.

Интерес обаче предизвика коментара й в самото начало. Пред камерите на Нова телевизия Маги съблазнително бе заголила бедър – веднъж в оскъдна червена рокличка, а на другия кадър се чекнеше на диван.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар