Голямото бездарие – управлението на ГЕРБ, което унищожава България вече 12 години!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обидно и омерзително е да си част от една публика, която е готова да вряска и кряка превъзбудено, когато ѝ подхвърлят някакъв тъп и нахален в безсмислието си сюжет.

Говоря за овехтялата снимка, чиято обратна страна са изписани с разкривен почерк някакви имена, групировки, парични суми, банки и разни абревиатури.

Омерзително е, когато някакви прокурори, които би трябвало да са грамотни и да познават законите, наричат тая снимка ДОКУМЕНТ, какъвто снимката не е, защото не притежава нито един реквизит, за да бъде документ. Няма подписи, няма печати, няма входящи и изходящи номера, няма датиране. Нищо няма. Съчинителите на тази хвърчаща снимка – „документ“ са били в голям недоимък и дори не са имали пари да си купят един бял хартиен лист във формат А4, та се е наложило „документът“ да бъде съставен на обратната страна на някаква снимка. И всиата тая пошла история се хвърля в публичното пространство от най-високо място!

Аз не мога да бъда част от тази публика и не приемам някакви тъпаци да ме изкарват по-голям тъпак, отколкото са тъпи те. Не се връзвам на евтини номера, пинизи и трикове и ако ще ме лъжат, нека поне бъдат по-убедителни в измислиците си.

Снимката е толкова бездарна като идея, колкото са бездарни и останалите истории с кокаина, боклука, парното, тока, водата на Перник, държавната петролна компания, КТБ, „Булгартабак“ и така нататък!

Това бездарие не може да скрие и маскира другото, Голямото бездарие – управлението на ГЕРБ, което унищожава България вече 12 години!

Любо Кольовски, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар