Голям хороскоп за ЕСЕН 2023 за всяка зодия

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 23-ти септември в 09:50 часа официално ще настъпи астрономическата есен и ще продължи до 05:27 часа на 22 декември 2023 година. Есенният хороскоп за 2023 г. ви дава възможност да надникнете в бъдещето и да разберете какви събития и промени ви очакват през този сезон. Вижте какво очаква различните зодии тази есен.

Голям хороскоп за ЕСЕН 2023 за всяка зодия
 © iStock.com, Колаж: Розали

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Изключително интелигентен подход, съвършено ясни цели – ако се придържате към тези правила, ще изживеете вдъхновяващи моменти през настоящата есен. Комбинирайки компетентност и чар, вие удвоявате шансовете си за успех.

От 8 до 24 октомври ще има лек риск за финансите ви.

От 20 октомври нататък ще имате много успешни професионални контакти и любовни връзки, ще чувствате свръхенергия в себе си.
Интуицията ви не ви подвежда. 

След 11 ноември предприемате амбициозен проект, който ще ви доведе до пробив в определена област.

От 1 до 12 ноември отгатвате предварително желанията на любимия човек и ги удовлетворявате с радост. Ако сърцето ви все още е самотно, ще попаднете на човека, с когото можете да имате сериозна връзка.

Тази есен разположението на планетите подсилва вашата любознателност, обхваща ви желание за промени, за нови посоки в живота ви. Ще трябва да намирате повече време за любовната си връзка – това може да се окаже малко трудно, но ще бъдете добре възнаградени.

Съвет: Действайте с повече дипломатичност! Овладявайте емоциите и преценявайте трезво ситуацията.


►Овен: 7 качества на добрия приятел


ТЕЛЕЦ (21.04 – 20.05)

Шанс, успехи, заслужено възнаграждение за усилията – ето какво ви очаква тази есен. Ще бъде насърчена вашата креативност. Възползвайте се максимално! Тази есен неочаквано и за вас самите, действате без колебание.

Между 8 и 24 октомври ще имате пълна подкрепа за инициативите ви, които са главно материални. След 19 октомври в живота на необвързаните идва нов човек, когото ще го очакват много тестове, преди да успее да спечели доверието ви. Ако си имате любим човек, той също ще трябва да доказва, че ви обича.

През ноември големите събития са поотминали, есента се е настанила окончателно и… депресивните настроения не закъсняват.

За щастие, след 13 ноември ще отмине и това. Започвате да излизате и да виждате приятели. Между 10 и 30 ноември либидото ви ще е шеметно. Чувствате се обичани и обичате от все сърце!

В края на есента енергията ви расте шеметно. Всичко, което предприемете, ще бъде продуктивно.

Съвет: Имате всичко, за да бъдете щастливи. Най-после съумявате да не драматизирате и това ви помага да преодолявате лесно всяко препятствие.


Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец


Близнаци (21.05 – 21.06)

Тази есен уловете мощната вълна на енергията, която планетите ви дават, и я използвайте, за да творите, предприемате, обичате…

През октомври получавате неочаквани доказателства за чувствата, които предизвиквате у околните – симпатия, любов, луда страст.

Ако все още сте сами, между 8 и 24 октомври ви предстои приятно запознанство, може би на работното място. За тези, които си имат сериозна връзка, настъпва момент на нежно разбирателство. Професионалните ви качества са високо ценени.

През ноември ще се наложи да положите големи усилия, силна мотивация и упоритост, за да удържите на ритъма на живота. Между 13 и 30 ноември ще имате склонност да губите ценно време в празни приказки. Избягвайте продължителните дискусии, които не водят към нищо продуктивно.

В края на есента нещата се ускоряват. Проектите ви ще получат нужната подкрепа. Вашите близки са до вас и ще ви оказват помощ, когато това е нужно. Есента  е добър момент да планирате пътуване, по време на което можете да срещнете следващата си любов. Имате нужда да си починете.

Съвет: Мъглявината около вас се разсейва, при условие че се придържате към правилната посока. Бъдете издръжливи, използвайте таланта си да общувате и останете здраво стъпили на земята.


►ВИЖТЕ ОЩЕ : Защо си заслужава да имате приятел Близнаци?


Рак (22.06 – 22.07)

Тази есен залагате на дейности, които подсигуряват бъдещето ви. Ако работите упорито, ще ви очаква удовлетворение и в работата, и в любовта.

В началото на есента първо трябва да „прочистите“ съзнанието си и да оставите грижите настрани. Осигурете си време за удоволствия и общуване с вашите близки. От 1 до 17 октомври ще имате любовни изненади – ново запознанство ще ви въодушеви. Между 25 и 31 октомври ще се водят преговори по договор, но подписването му не е сигурно.

През ноември завършва един цикъл и вие сте доволни да затворите страницата. Но е добре да изчакате, преди да се насочите към нов проект. Нервите ви ще са изопнати между 1 и 12 ноември. Любовта ви е силна, любимият човек – предан. 

Между 3 и 19 декември има вероятност да получите висок пост или повишение на заплатата, но ще трябва да бъдете много активни. В любовта се откажете от рутината.

Съвет: Отделяте голяма част от времето за вашите близки вместо за професионалните си проекти. Обърнете тенденциите!


►10 неща, които не бива да казвате на Раците


Лъв (23.07 – 23.08)

Тази есен проектите ви добиват мащабност, удовлетворението ви също нараства. Вашите шансове за успех са оптимални. Възползвайте се от благоприятния климат!

В началото на октомври ситуацията изглежда статична, но вие можете лесно да раздвижите нещата, като я разтърсите. Но в любовта внимавайте – между 1 и 18 октомври има опасност да се разрази буря. След 23 октомври ще трябва да се отчитате финансово.  

Обичате предизвикателствата, така че няма да сте недоволни от обстоятелствата след 10 ноември, когато ще бъдете изкушени от няколко интересни идеи. Ще се отдадете изцяло на реализацията им, която може да ви донесе финансов комфорт. Между 13 и 30 ноември ще застанете начело на работна група. От 1 до 12 ноември пък любовта е свързана с пътуване.

В края на есента звездите ви поднасят подаръци! Любовта ви ще се радва на чудесен период. Атмосферата е изпълнена с добро настроение и разбирателство. Има голяма вероятност да се влюбите от пръв поглед, бъдете готови, ако вече не сте влюбени.

Между 1 и 19 декември се очертава възможност да договорите нови работни отношения и да се „продадете“ скъпо. Към края на есента не допускайте да натрупате излишни килограми.

Съвет: Насочете вашите интереси и качествата си в областта на комуникацията, изкуството и пътешествията – ще се обогатите във всеки смисъл на думата.


►ВИЖТЕ 10 неща, които само Лъвовете ще разберат

Жената Лъв винаги е в центъра на вниманието

ДЕВА (24.08 – 22.09)

Тази есен добивате все по-голяма увереност в собствените си сили. Идва моментът да защитите новите си проекти.

През октомври ще кажете сбогом на колебанията, действайте, за да реализирате набелязаните проекти. Между 1 и 18 октомври близки, приятели и колеги ви помагат да постигнете по-бързо целите си.

Финансите ви са стабилни, благодарение на вашия здрав разум. Любов ще получите, ако отворите очите, сърцето и обятията си за нея. Продължавате да печелите обожатели с кокетност, чувство за хумор и предизвикателност.

През ноември атмосферата около вас е благоприятна за забавления и удоволствия. Между 1 и 12 ноември можете да разчитате на голяма сума пари. В същия период ще ви се предоставят нови професионални възможности, след което ще бъдат изпълнени и желанията на сърцето ви – нова любов, романтично пътуване, всичко, което си пожелаете.

В края на есента колкото по-позитивно се отнасяте към настъпващите промени, толкова по-лесно продължавате напред. От 8 декември нататък свободата ви ще бъде поставена над любовния ангажимент – това е тест за взаимното доверие между вас и вашия партньор. До 21 декември ще бъдат отворени пред вас нови професионални проекти с възможности за печалба. От вас зависи дали ще успеете да сграбчите шанса, който съдбата ви предоставя, и да реализирате успешно тези планове. Накрая те ще ви донесат много добри финансови постъпления. Не пропускайте късмета си и не се поддавайте на инерцията. Понякога са нужни съвсем малко усилия, за да се променят нещата.

Съвет: Съдбата ви е във вашите ръце – въпреки че сте свикнали да живеете по правилата, по-добре ги нарушете, за да изживеете нови емоции и откриете неподозирани сили в себе си.


10 причини да обичаме Девите

 

ВЕЗНИ (23.09 – 23.10)

Интуицията ви подсказва, че тази есен имате шанса да промените живота си. Преминавате през различни етапи, които утвърждават авторитета ви. 

Между 1 и 18 октомври  трупате информация, мотивация и вдъхновение, преди да вземете важно решение. Близките ви се тревожат и дискусиите с тях са изключително емоционални. Внимавайте, за да не се налива излишно масло в огъня. Има риск от предизвикане на спорове по материален въпрос. Обмислете позицията си в спокоен момент и решението ще дойде.

През ноември дори това да не се харесва на всички, вашите желания са най-важното за вас. От 13 до 30 ноември предприемате дръзки инициативи в работата, въвеждате нови методи, които не се приемат винаги с възторг.

Между 1 и 12 ноември  периодът е добър за инвестиции. В любовта обаче не проявявате стабилност, настроенията ви се менят, чувствата също.

В началото на декември пред вас ще изникват препятствия, които ви стресират. Помощта на вашите близки ще ви бъде особено полезна в този период. В работата постигате признание, но не и парично удовлетворение. Необвързаните не могат да се оплачат от липса на забавления и флиртове. Обвързаните предприемат любовно бягство за двама, по време на което ще възкресят романтиката и топлотата в отношенията си. А това ще се отрази много добре на връзката им.

Съвет: Вашата дейност в момента се разраства с неимоверни темпове. Ако приемете помощта на близките си и ги посветите в тънкостите на вашите проекти, имате всички шансове да постигнете повече отлични резултати. Затова не се колебайте нито миг да споделите плановете си с най-скъпите за вас хора.


Ето какво трябва да знаете за зодия Везни


СКОРПИОН (24.10 – 22.11)

Тази есен държите здраво съдбата в ръцете си! Умеете да бъдете убедителни. Това се дължи на вашата компетентност и на вярата в себе си. Чувствате вдъхновение да градите, обичате и създавате на воля.

Месец октомври е горещ, романтичен, чувствен. Обвързани или не, между 1 и 18 октомври всички ще почувствате желание за страстни преживявания. Периодът е прекрасен за социалния ви живот, а след

24 октомври ще имате благоприятни условия ценните ви професионални качества да намерят признание под формата на изгоден договор. Внимателно проследете детайлите в договора и се постарайте максимално да защитите интересите си. Във ваши ръце са нещата, действайте!

През ноември духът ви е в чудесна форма, но тялото ви страда от вируси, особено след 10 ноември.

От 1 до 12 ноември ще имате благоприятен период за финансови сделки и печалби. Между 13 и 30 ноември се чувствате сериозно ангажирани с любимия човек и правите планове за бъдещето.
В началото на декември  работният ви ритъм е повече от забързан, а и домашните ви задължения се натрупват. За щастие, в края на есента ви очаква повече спокойствие и забавление. Внимавайте с финансите между 17 и 20 декември, за да не съжалявате в началото на следва-щата година. Има риск да проявите повече разточителство, отколкото можете да си позволите, и да се наложи да търсите пари назаем, за да покриете належащи разходи.

Съвет: Привличат ви много неща едновременно, но ще трябва да се концентрирате само върху някои от тях, за да постигнете резултати.


►8 въпроса, които НИКОГА да не задавате на един СКОРПИОН


СТРЕЛЕЦ (23.11 – 21.12)

Звездите тази есен ви препоръчват да заложите на вашите новаторски идеи, дори те да са напълно необичайни. Забравете за рутината, отдайте се на риска и авантюрата – струва си!

През октомври се подгответе се за период на съперничество и несправедливост. За щастие, между 1 и 18 октомври изходът за вас се очертава положителен. В любовта е нужно взаимно да се подкрепяте с партньора ви. Между 25 и 31 октомври ще имате топ енергия. Възползвайте се максимално от нея.

През ноември колкото повече успявате с проектите си, толкова повече недоволни ще има около вас. Научете се да избягвате критичните ситуации, като бъдете по-дискретни и изчезвате, когато има риск от конфликт. От 1 до 12 ноември има вероятност да сключите изгоден договор или да получите повишение. За необвързаните се очертава идилия с по-възрастен партньор. Обвързаните ще бъдат недоверчиви и ще изпитват постоянна нужда от сигурност.

В началото на декември трябва да използвате максимално компетентността си и всичките си човешки качества, за да напредвате по пътя си – това е вашето предимство пред останалите. От 3 до 19 декември ви очакват материални печалби. След толкова много положени усилия в края на есента и нататък се очертава период на отдих и забавления.

Съвет: Въоръжайте се с търпение и твърдост, защото не всички ще бъдат на ваша страна. Вашите таланти предизвикват завист. Импровизирайте, за да се измъквате ловко от неудобни ситуации.


►Най-добрите и най-лошите черти на жената Стрелец


КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

По-хубав и по-устремен ще бъде животът ви през последните три месеца от годината. Ще имате възможност да подновите проектите и идеите си, да се подмладите и да възродите чувствата си.

От 8 до 24 октомври привличате вниманието към себе си и в пропрофесионално, и в лично отношение. След 19 октомври вашият опит и актуалните обстоятелства оказват влияние върху сантименталния ви живот. Създавате приятелски връзки, привличате близките си към вашите проекти. Внимавайте да не похарчите много пари в края на месец октомври. Бъдете предпазливи с покупките. Не се поддавайте на изкушенията.

През ноември поемате директно към успеха. Първо към любовния – между 1 и 12 ноември няма да устоите на изкушенията, които се разкриват пред вас. След 13 ноември ще има условия за рентабилност от предишни ваши проекти. А настоящите ви инициативи се радват на попътен вятър. Сега е моментът да реализирате отдавна замислян проект. Ще бъде успешен.

След 8 декември ситуацията ви принуждава да се съобразявате с присъствието, мнението и съветите на вашите близки. Малко повече такт и търпение ще ви бъдат от полза. Внимавайте също да не прекалявате с нищо, за да останете в отлична физическа форма. Това ще ви помогне да завършите годината по най-добрия начин.

Съвет: Радвате се на благоприятното влияние на планетите. Заложете на сериозни проекти с обществено значение и финансово изгодни за вас – успехът е на ваша страна!


5 мита за характера на зодия Козирог


ВОДОЛЕЙ (21.01 – 18.02)

Най-после спокойствие! Ето, всичко вече е по-лесно! Можете да се насочите към нови проекти. Следвайте вдъхновението си – то ще ви отведе към истинското щастие.

През октомври вашата чувственост се събужда. Между 1 и 18 октомври  предприемате смели инициативи във вашата двойка. Необвързаните не се колебаят да предизвикват нови запознанства и това им носи успех. Между 25 и 31 октомври ще анализирате добре финансово предизвикателство, за да разберете дали определено инвестиране може да ви донесе печалба.

Между 1 и 12 ноември отправените към вас предложения отговарят на очакванията ви, отношенията почиват на взаимно доверие. Ще имате благоприятен период за ново начало след 10 ноември. След 13 ноември нарастват шансовете ви да срещнете идеалния партньор – в любовта или в професията. Ще го разпознаете веднага! Бъдете бдителни и не го изпускайте! Такава възможност рядко се явява.

Вашата интуиция никога не е била по-прецизна. Тя ви помага да направите добрия избор в периода 3-19 декември. Между 1 и 7 декември има вероятност едно приятелство да прерасне в любов.  В края на есента получавате предложение, но е разумно да наложите вашите условия, преди да го приемете.

Съвет: Добивате повече сигурност във всички области – в любовта, в професионалните проекти и в духовните търсения. Не изпускайте от очи целите си и се движете към тях в ритъм – накрая спокойно ще ги достигнете и реализирате..


54 татуировки със зодия Водолей

 

РИБИ (19.02 – 20.03)

Вие сте интуитивни и с наистина чудесен бизнес нюх. А тази есен пък пред вас се очертава и изключително благоприятен период в професионален и личен план. Така че – възползвайте се!

Между 1 и 15 октомври жадно ще трупате нови знания и умения. Ще имате стимул и вдъхновение да опитате късмета си в нов бизнеспроект, който ще се окаже доста успешен. Важно е само да запазите търпение и да проявите постоянство. Но вас в това ви бива.

През ноември дори плановете ви да не получат подкрепата на близките ви, не се отказвайте от реализирането им. Бъдете смели, дръзки и не обръщайте внимание на тези, които се опитват да ви възпират в творческия ви устрем.

От 15 до 30 ноември е добър период за инвестиции.
В любовта партньорът ви ще трябва да проявява повече разбиране и търпение. Ако не го стори, неминуемо ще изникнат конфликти. Към края на месец ноември ще се появят известни трудности пред вас, но нека не ви отказват от проектите ви. Пък вие, така или иначе, не се нуждаете от чуждото мнение и съвети, когато се впускате в бизнеспроект.

В началото на месец декември ще успеете да балансирате личния и професионалния си живот доста по-добре от предишните месеци. Партньорът ще е доволен от вас. Но няма да ви липсват и флиртове. Обвързаните пък ще предприемат любовно пътуване, което ще мине изключително романтично.

Съвет: Вашият бизнес расте, доходите също. Но отделяйте време за отдих, както и за близките си и любимия човек! В противен случай съществува риск да изпаднете в състояние на пълно изтощение и неудовлетворение.


Вижте 10 специфични черти от характера, които притежава всеки представител на зодия Риби

Вижте 10 специфични черти от характера, които са притежава всеки представител на зодия Риби.

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар