Гордостта на Бойко в Шумен – протече седмица след откриването

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гордостта на Шумен – новата многофункционална зала Арена, протече при първия силен дъжд в неделя.

За това съобщиха граждани в социалните мрежи и публикуваха снимки на потъналите във вода коридори и съблекални.

Очевидците били на последната от организираните „туристически“ обиколки на залата в 17 ч. вчера и се оказали вътре по време на поройния дъжд, пише radian.bg.

„Възмутени сме, течеше на главите ни“, оплакват се гражданите. След като видели как съблекалните плуват след дъжда, те са притеснени, че залата няма наклон за отичане на водата и коментират, че при евентуално наводнение Арената ще бъде капан. „Трябваше да я открият вчера, за да видят как покрива тече на терена, а в съблекалните 15 см вода, става и за басейн“, коментират други шуменци във форумите.

Припомняме, че многофункционалната зала Арена Шумен беше открита от премиера Бойко Борисов на 21 юли. За построяването на залата държавата осигури 8,5 милиона лева, а общината отпусна още 4 милиона лева за облагородяване на района около Арена Шумен. Тъй като новата зала е още в гаранция, евентуалните щети ще бъдат възстановени от фирмата-изпълнител. Падналият вчера пороен дъжд в Шумен по традиция наводни и най-ниските улици, но за шуменци това вече е нормално „явление“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар