Протест

Гордост! Видеа от протестите за мир в България събраха милиони гледания в Русия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стотици видеа, отразяващи протестите за мир в България от миналата неделя се разпространяват със светлинна скорост в руските социални мрежи. Видеоклиповете, показващи хиляди българи с развети знамена (българското и самарското, което е реплика на руското) предизвикват възторг и се радват на милиони гледания в руското интернет пространство.

„Братушки милички, вие сте ни най-близки на света, обичаме ви!“, „Юначни български братя, да въстанем дружно против фашизма. Поздрави на слънчева България. Руси, българи и сърби сме едно“, „Благодаря ви братя и сестри българи за подкрепата. Мир на нашите братски народи и щастие“, „Обединявайте се българи. Руският народ обича братския български народ“, „Плача от радост, сълзите не спират!!! Благодаря ви мили родни братя българи. Заедно ще победим фашизма“, „Русия никога няма да изостави българския народ“ и „Ние всичко виждаме, всичко разбираме“… Това са само малка част от стотиците хиляди коментари на развълнувани руснаци.

Протести „България – зона на мира“ ще се състоят и тази неделя, 19.03 в големите градове в цялата страна. Политическата ни класа ни е предала отдавна и няма да се поколебае при заповед от Вашингтон да ни хвърли в месомелачката. Затова призивът ни е към народа. Призоваваме всички българи, които не желаят страната ни да воюва със своята освободителка Русия, да излязат на улицата и да го заявят ясно и категорично. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар