ГОРКИЯ! Прeмиерът Борисов не излизал в отпуска от 17 години

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не съм излизал в отпуска в последните 17 години – когато съм бил премиер, кмет или главен секретар.

Това каза премиерът Бойко Борисов, който присъства на тържественото освещаване на новопостроения православен храм „Св. Пантелеймон“ в гр. Бяла.

“Правихме и грешки, всички в парламента.

Заради газовата директива ние бяхме докарали преговорите докрай. И парламентът по някой път си променя на 360 градуса мнението.

Понеже държавата ни е обща, когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното. Единствената ми забежка е относно личните коментари и обиди, иначе споровете, дискусията – това е прекрасно, защото има реална опозиция, реално мнозинство”, коментира премиера сблъсъците в парламента.

“Ето сега с трите закона се опитваме да решим проблема на хората с увреждания.

И днес разговарях с Мая Манолова. Искам като седнем на една маса и да кажем – на базата на по-добрата събираемост можем да отделим 50 – 100 млн. Догодина, ако приходите в хазната са още повече, ще можем и повече да отделим. Готов съм да работя и да се разберем – това можем да дадем тази година, това позволява бюджета.

Другото е да обясним – замразяваме заплатите и пенсиите, или спираме “Хемус” и даваме тука”, разкри Борисов.

“Никога не са давани толкова пари за учители, за заплати, за инфраструктура, за ремонти, за строежи. Безработицата е рекордно ниска. Ясно е, че на никой не му стигат доходите. И на мен не ми стигат.

Милиардер да питате, и той ще ви каже, че не му стигат парите. Аз съм сигурен, че и в частния сектор ще почнат да вдигат парите, защото ще искат да си запазят кадрите си. Вярата ми помага много.

Богословие мога да изкарам. Нашата сила е да показваме направеното. Празнодумството го оставяме за други”, каза още той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар