Мажд Алгафари

Господинчо Кел еба… Събирай си багажлъка и бегай да просиш от другаде

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Господинчо Кел еба…
Моля да ме извиниш, но не знам къде точно се разделят сричките в името ти.

Доколкото разбрах, нещо си се опитал да се репчиш на Президента на Република България – Румен Радев, когато ти е казал, че се надява възможно най-скоро да приключи тази БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА. Та нещо не ти е харесало, че е нарекъл Руския и Украинския народ БРАТЯ. Разбира се, че са братя. И, ако искаш да знаеш, това е военна операция срещу УПРАВЛЯВАЩИТЕ в Украйна, а не война срещу украинския народ.

Действията са срещу управлението на Украйна, която вие и ония в бункера проиграхте на хазарт. Продадохте родината си – Украйна на САЩ, НАТО и ЕС. Продадохте я, за да изпълните желанието на САЩ да изгради десетки биологични лаборатории, които да произвеждат био оръжия и отрови, които цял свят да погълне. Био оръжия, които са на границата между два БРАТСКИ НАРОДА, каквито са обикновените хора в Русия и Украйна. Нито украинците, нито руснаците са доволни от това. И трябваше да се намери Човек, като Путин, който да ви набие канчето и да ви върне към човешкото общество.

Президентът Румен Радев достойно и с чест ви го каза в очите. Българите, украинците и руснаците сме едни братски народи, но като народи, а не като политици, като теб и бункерчето.

Ти, господинчо си персона нон-грате на българска земя. На тази земя, която, ако не си чел история, е пропита с кръвта на руснаци, украинци, българи и още няколко народи.
Събирай си багажлъка и бегай да просиш от другаде.

Поздрави: Мажд Алгафари

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар